• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

30.08.2022

07:15

MLADA GLUMICA USPEŠNO KRADE ZANAT OD STARIJEG KOLEGE! Ivana: Lauš me je naučio da glumim

Sportski savez Srbije

Kultura

MLADA GLUMICA USPEŠNO KRADE ZANAT OD STARIJEG KOLEGE! Ivana: Lauš me je naučio da glumim

Podeli vest

Ivana Zečević, zvezda serije u 'Klinču', koja se od ponedeljka emituje na RTS-u, kaže da ju je Žarko Laušević naučio kako se glumi! Ona sa legendarnim glumcem sarađuje na drugoj sezoni trilera 'Kalkanski krugovi', u kom igra njegovu unuku Mionu Matić

Rad sa Lauševićem joj je pomogao da u drami "U klinču" dočara Vanju, devojku koja ima ozbiljne porodične probleme.

- Tokom snimanja prve sezone "Kalkanskih krugova" Lauš me je naučio disciplini i dao mi brojne savete u vezi s glumom. To je neprocenjivo! Divan je! Podsticao me je da budem što bolja i to mi je mnogo značilo i za seriju "U klinču" - kaže Ivana za Informer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

 

I dok snima drugu sezonu 'Kalkanskih krugova', Ivanu trenutno gledamo na RTS u seriji Danila Bećkovića. Ona igra devojku iz razorene porodice kojoj su otac i brat ogrezli u poroke.

- Moja junakinja je morala preko noći da odraste i preuzme na sebe porodični posao, pošto joj je otac alkoholičar, a brat kockar. U privatnom životu nisam imala takvo iskustvo, pa me je za ulogu spremala drugarica koja je psiholog. Naravno, mnogo toga sam naučila i na probama s kolegama - priča Ivana, koja u ovoj seriji igra sa još jednom glumačkom legendom, Nebojšom Dugalićem:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivana___zecevic

 

- On glumi mog oca. Prvi put sam ga upoznala na setu, a sada sarađujemo i u drugoj sezoni "Kalkanskih krugova". U početku je trebalo vremena da se naviknemo jedno na drugo, a posle je sve išlo kao podmazano. Nije mi teško da radim sa njim jer je izvrstan kolega i sjajan glumac.

Prva sezona serije "U klinču" ima 30 epizoda i emituje se svakog radnog dana na RTS-u. Glavne uloge tumače Mihajlo Veruović Vojaž, Branka Katić, Nikola Kojo, Anita Ognjanović i Ivana Zečević.

Pevuši Vojažove pesme

Ivana u seriji sarađuje i sa tinejdž zvezdom Mihajlom Veruovićem Vojažom.

- Sa naturščicima je uvek zanimljivo raditi. Vojaž odlično glumi za nekoga ko je prvi put stao pred filmske kamere. Muzika mu je sjajna! Tokom snimanja serije pisao je pesmu "Tango", koju smo po ceo dan slušali na setu. Ušla mi je u krv i znam je napamet - kaže Ivana.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 1 godinu

Може он њу поред глуме и свашта друго да научи, али се надам да је довољно паметна да то не прихвати. Млада девојка не треба да се бави убиствима као њен учитељ.

Dule

pre 1 godinu

Само да не почне да је учи како да користи пиштољ!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija