• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

02.09.2022

18:58

BILA JE POMALO TUŽNA... Komšije Anice Dobre otkrile kako glumica živi!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

BILA JE POMALO TUŽNA... Komšije Anice Dobre otkrile kako glumica živi!

Podeli vest

Glumica Anica Dobra živi na Dorćolu sa suprugom Miodragom Sovtićem, a njene komšije za nju i njenu porodicu imaju samo reči hvale.

Anica Dobra za medije je često nedostupna, a iako deluje hladno, glumica je sve osim toga, tvrde njene komšije u krugu "dvojke", gde Anica živi sa suprugom Miodragom Sovtićem. Maltene svi njeni susedi bili su raspoloženi da pričaju, jer nisu imali ništa osim reči hvale za nju.

Otkako se devedesetih vratila iz Nemačke, Anica je mir našla na Dorćolu, što potvrđuju i njene komšije.

Foto: Printscreen You Tube

Anica Dobra, glumica

- Anica je divna komšnica, svi je obožavamo! Žena nema manu. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek se angažuje i pomaže novčano i na svaki drugi način. Bila je pristupačna od samog početka poznavanja, iako je nakon doseljenja uživala ogromnu popularnost. Ne poznajem mnogo glumica, ali mi deluje da je ona jedna od retkih ovako prizemnih, normalnih... – rekao nam je jedan komšija i dodao:

Foto: printscreen

Anica Dobra

- Srećemo se gotovo svakog dana i koliko god bila u žurbi, uvek stane da popriča. Ima svoju ustaljenu rutinu, koju naravno menja samo zbog posla. Sada kada im se ćerka udala, bila je pomalo tužna zbog njene selidbe. Miodrag i ona super funkcionišu. Ako bi me neko pitao kako izgleda skladan brak, dao bih kao primer njih dvoje. Mislim da je ključ toga što se nisu javno eksponirali.

Anicina ćerka Mina Sovtić nedavno je izgovorila sudbonosno "da" i samim tim krenula svojim putem.

Foto: Informer DN

Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre

- Iako je jedinica, nisu je razmazili. Mina je divno dete, kulturna i lepo vaspitana. Jako smo srećni zbog nje jer znamo koliko je Anica jedva čekala njenu udaju. Bilo joj je teško da se oprosti od ćerke i zajedničkog života sa njom, ali to je život – rekla je komšinica Maja, dodavši da u njihovom životu nema ničeg spektakularnog što bi izazivalo pažnju:

- I mene je u početku intrigiralo kako živi jedna glumica, sigurno se njena svakodnevnica razlikuje od moje, ali to nije istina. Anica ide u radnju kao ja, šeta se, ide na posao, sasvim normalna žena. Njih dvoje su jako skromni ljudi. Često sede u lokalnom kafiću, nemaju potrebu da idu u skupe restorane, kako bi ih ljudi videli. Uživaju u svom miru.

Komšije su nam otkrile da su nebrojeno puta gledali predstave zahvaljujući glumici koja im je obezbeđivala karte.

- Kad god ima višak karata, pita nekoga od nas da li bismo želeli da idemo i imamo li slobodnog vremena. Jednom smo se okupili i išli nju da gledamo u "Ateljeu 212" – istakla je jedna komšinica.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Isplivale EKSPLICITNE FOTKE Deniz Dejm
Rijaliti

Isplivale EKSPLICITNE FOTKE Deniz Dejm

Bivša zadrugarka Deniz Dejm izvodila je striptiz pred trojicom muškaraca od kojih je jedan bio Filip Car, a u jednom momentu ostala je potpuno naga dok ju je muškarac nepoznat javnosti dodirivao po intimnim delovima tela

02.09.2022

17:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija