• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija/Informer/D. I.

03.09.2022

19:01

GLUMAC PREĆUTAO DA IMA HENDIKEP! Ljuba Bandović progovorio o zdravstvenom problemu s kojim se susreo u petoj godini!

Kultura

GLUMAC PREĆUTAO DA IMA HENDIKEP! Ljuba Bandović progovorio o zdravstvenom problemu s kojim se susreo u petoj godini!

Podeli vest

Poznati glumac Ljuba Bandović godinama je nezaobilazan kada je reč o najkvalitetnijim filmskim i serijskim programima, a nedavno je otkrio da uprkos svom talentu , ima hendikep s kojim se dobro nosi

Ljuba je sa pet godina počeo da gubi sluh u levom uhu, a svoj problem sakrio je i prilikom prijemnog ispita na Fakultet Dramskih Umetnosti:

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Ljuba Bandović

- Imao sam pet godina kad sam počeo ujutru da se budim sa zapušenim levim uhom. Tokom dana bi se stanje nekako normalizovalo - otkrio je ranije Ljubomir.

- Spremali smo se da krenemo na more i ocu i majci sam rekao da opet imam problem sa sluhom, a oni su odgovorili da ću na moru plivati i roniti i da će sve biti u redu. Međutim, na moru se situacija nije nimalo popravila, a kad smo se vratili kući, vodili su me kod raznih lekara, prvo u Vranju, onda u Skoplju i na kraju u Beogradu- kazao je glumac

Foto: Informer DN

Da nije sakrio svoj hendikep, sada ne bi bio glumac... Ljubomir Bandović

Poslednji pokušaj spasavanja sluha na levom uhu bila je poseta čuvenom profesoru Kirilu Haralampijevu na VMA.

- Sećaću se tog imena dok sam živ. Odneli smo mu sve nalaze koji su godinama rađeni, on je ponovo uradio neophodne testove i situaciju mi objasnio na sledeći način: „Znaš sine, kad crkne sijalica, ne možeš da je otvoriš da bi povezao žice unutra, nego moraš da zameniš celu sijalicu. A to je teško izvodljivo“. Naravno, s vremenom sam saznao da je medicina i tehnologija toliko napredovala da postoje načini da se ušni živac, koji mi je oštećen, „popravi“. Odnosno, da se oživi veštačkim putem, što podrazumeva otvaranje lobanje iza uha, da bi se stavio stimulator. Razgovarao sam sa stručnjacima koji su me pitali da li bih to uradio? Rekao sam da ne bih. Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu, ali, posle godina provedenih u tišini, bojim se kako ću reagovati ako pročujem na to uvo. Šta ću onda da radim? - pita se tada Bandović.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija