• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.S.

08.09.2022

07:20

GLUMICI KASNIO LET, PA JOJ IZGUBILI KOFER! Miri Banjac pozlilo na aerodromu!

informer.rs

Kultura

GLUMICI KASNIO LET, PA JOJ IZGUBILI KOFER! Miri Banjac pozlilo na aerodromu!

Podeli vest

Legendarna glumica Mira Banjac imala je više nezgoda na aerodromu dok je pokušavala da se vrati iz Crne Gore u Beograd

Miri Banjac pozlilo je na aerodromu u Crnoj Gori! Poznata glumica je trebalo da leti za Srbiju, ali joj je let iz Tivta za Beograd bio otkazan. Legendarna umetnica je morala da čeka novi let više od četiri sata, a u jednom momentu joj se slošilo.

Foto: informer.rs

Mira Banjac

Na aerodromu je bilo mnogo ljudi, jer su letovi kasnili, pa kada je prošla pasošku kontrolu, Mira nije imala gde da sedne. Glumica je punih sat vremena stajala sama u ćošku sa velikim šeširom i naočarima. Činilo se da nije želela da je bilo ko prepozna, a niko od prisutnih putnika nije hteo da joj ustupi mesto sve dok joj se nije slošilo.

Foto: informer.rs

Mira Banjac

- Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa detetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi - priča izvor Informera.

Foto: informer.rs

Mira Banjac

On dodaje da je Mira doživela još jednu neprijatnost kada je sletela u Beograd jer su joj na aerodromu izgubili kofer. Nakon sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i otišla kući taksijem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DRAGOLJUB

pre 1 godinu

Pa zar ovakva baka ne zaslužuje da joj neko ustupi mesto za sedenje bez obzira ko je Ona?? Sebična omladina!

Baka

pre 1 godinu

Zar tu kobilu sto sedi pored Mire Banjac nije sramota. Nije u pitanju Mira Banjac, mogla je biti i neka druga stara, nemocna osoba, a ta frajla bulji u mobilni. Ako je majka nije naucila vaspitanju i ljudskosti, moze sama sebe pozitivno da prevaspita. Sram je bilo!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija