• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

22.09.2022

20:46

ĆERKA SRPSKOG GLUMCA SLOMLJENA! Jana se oglasila tužnom porukom: Tata, beskrajno nam nedostaješ!

Printscreen You Tube

Kultura

ĆERKA SRPSKOG GLUMCA SLOMLJENA! Jana se oglasila tužnom porukom: Tata, beskrajno nam nedostaješ!

Podeli vest

Glumac Nenad Nenadović preminuo je prošle godine na današnji dan od posledica korona virusa, a njegova supruga Snežana i ćerke Mina i Jana slomljene su od tada. Nenadova ćerka sada je objavila emotivnu poruku u kojoj je napisala koliko voli svog oca koji joj beskrajno nedostaje

Jana koja je , kao i njen pokojni otac, umetnica i bavi se plesom, sada se obratila povodom njegove godišnjice smrti:

Foto: Printscreen You Tube

Nedostaje porodici... Nenad Nenadović

- Godinu dana bez tebe... Beskrajno nam nedostaješ tata! Volimo te!- napisala je Jana.

Nenad Nenadović rođen je 20. oktobra 1964. godine u Beogradu od oca Dragoljuba i majke Živke. Završio je OŠ „Đuro Đaković” u beogradskoj opštini Stari grad. Godine 1975. otišao je na Radio Beograd gde se održavala audicija za Dramski studio Bate Miladinovića i ušao je u tu grupu. Poslednju godinu u Dramskom studiju, Nenadoviću je predavač bio Miroslav Aleksić, a u grupi je ostao do upisa na Fakultet dramskih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu, 1982. godine. Nakon diplomiranja na fakultetu bio je u poslednjoj klasi klasi profesora Minje Dedića. Nenadović je bio član Udruženja dramskih umetnika Srbije od 1993. godine.

U Pozorištu „Boško Buha” igrao je čitavu karijeru, a najdraži saradnici iz tog pozorišta bili su mu Dragan Vujić, Boda Ninković i Milorad Mandić.

Sa suprugom Snežanom koja je takođe umetnica bio je u braku od 1994. godine do smrti. Bračni par vodio je školu glume kroz koju su prošli glumci kao što su Miloš Biković, Jovana Stojiljković, Tijana Maksimović, Lazar Đukić, Predrag Vasić i drugi. Iz braka sa Snežanom ima ćerke Janu koja je završila nižu baletsku školu i Minu koja je završila Baletsku školu „Lujo Davičo” i bavi se glumom.

Preminuo je 22. septembra 2021. od posledica infekcije korona virusom u Kovid bolnici u Batajnici. Komemoracija povodom smrti Nenadovića održana je u Teatru „Vuk”, a pored porodice prisustovali su joj glumci Miodrag Radonjić, Predrag Vasić, Andrija Milošević, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Miloš Vlalukin i mnogi drugi. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija