• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2022

17:28

PROSLAVLJENI GLUMAC PRELAZI U POLITIČARE! Mlada tv zvezda se kandiduje za GRADONAČELNIKA!

Kultura

PROSLAVLJENI GLUMAC PRELAZI U POLITIČARE! Mlada tv zvezda se kandiduje za GRADONAČELNIKA!

Podeli vest

Mladi proslavljeni glumac Vuk Jovanović, zvezda serije "Tajkun", ulazi u trku za gradonačelnika Budve

Vuk Jovanović, kojeg je publika ima prilike da gleda u filmu "Zaspanka za vojnike" i seriji "Tajkun", biće nosilac liste na lokalnim izborima ispred Socijalističke narodne partije koju je osnovao pokojni Momir Bulatović.

Foto: Printscreen You Tube

Vuk Jovanović

Lokalni izbori su zakazani za 23. oktobar u Budvi. Na listi je 45 odsto žena, a 70 odsto su mladi ljudi, prenose crnogorske "Vijesti".

Vuk je proteklih godina bio hapšen, jer je crtao mural sa likom pokojnog i bivšeg predsednika Crne Gore Momira Bulatovića. Crnogorska policija prekinula je umetnički performans u Miločerskom parku u Budvi, a nakon saslušanja pustila je umetnika uz krivičnu prijavu.

- Mi smo želeli samo da odamo počast Bulatoviću bez ikakve političke konotacije - poručio je tada glumac.

Foto: printscreen

Vuk Jovanović

Glumac je pre dve godine napadnut na terasi jednog kafića nadomak Starog grada u Budvi, nakon čega je i priveden, a nakon saslušanja pušten.

Vuk je rođen na Cetinju, odrastao na Svetom Stefanu, a školu završio u Budvi, gde i danas živi i radi. Fakultet dramskih umetnosti je završio u Beogradu, kao jedan od najboljih studenata, a sjajno govori i poeziju i piše hip-hop muziku.

Foto: printscreen

Vuk Jovanović

Dobitnik je nagrade za najboljeg glumca na Internacionalnom filmskom festivalu u Novari, Italija - film "Crveni sneg". Kantautor hip-hop albuma "Čemu ozbiljnost?" (2011). On je domaćoj publici poznat po glavnoj ulozi u filmu "Zaspanka za vojnike", kao i po seriji "Tajkun", gde je igrao mladog biznismena Bojana Simonovića, koji radi zajedno sa ocem Vladanom, koga igra Dragan Bjelogrlić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija