• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

15.10.2022

07:20

"KLAN" UČI DECU DA NE BUDU KRIMINALCI - Ivan Zarić o ulozi Furtule u hit seriji!

Insajder

Kultura

"KLAN" UČI DECU DA NE BUDU KRIMINALCI - Ivan Zarić o ulozi Furtule u hit seriji!

Podeli vest

Glumac Ivan Zarić koji tumači ulogu Furtule u seriji "Klan" smatra da serija nije promocija kriminala, već objašnjava šta se dešava ljudima koji rade s one strane zakona

Ivan Zarić kaže da "Klan" uči decu da ne postanu kriminalci! Glumac u hit seriji reditelja Bobana Skerlića igra opasnog momka Furtulu, koji je u klanu sa Šokom (Aleksandar Dimitrijević) i Pašom (Nedim Nezirović).

Zarić tvrdi da serija ne promoviše kriminal!
- Naprotiv, "Klan" deci daje vrlo dobar primer šta ne treba da rade u životu i da nikad ne dobiju želju da upoznaju taj svet. Serija nije promocija kriminala, nego objašnjenje šta se sve dešava ljudima koji odluče da rade s one strane zakona - priča Ivan za Informer.

Dobar otac

Glumac kaže da i svoje ćerke Katarinu i Olgu, koje je dobio sa voditeljkom Ivanom Zarić, vaspitava da ne krenu pogrešnim putem.

Foto: Insajder

Ivan Zarić, glumac

Ulogu sam prihvatio jer je izazovna

Ivan Zarić objašnjava zašto je prihvatio ulogu Furtule u "Klanu":
- Bila mi je izazovna jer je drugačija od klasičnog poimanja jednog čoveka iz kriminalnog miljea. Furtula je operativan, spretan i inteligentan čovek koji, za razliku od većine karika u klanu, nema ambicije da se popne na tron, jer je toliko dugo u tom svetu mraka i straha da je to promenilo njegovu dušu. Njega je strah za sopstveni život zaustavio tu gde jeste i sada se samo trudi da ostane živ!

- Kriznih situacija će uvek biti u svakoj porodici. Svi smo prošli kroz odrastanje i znamo sa kakvim smo se izazovima suočavali. Zbog toga roditelji stalno treba da budu uz svoju decu, da se takve situacije ne bi dešavale i da deca ne bi završila u kriminalu - priča Ivan i dodaje da se trudi da ćerkama bude najbolji uzor:
- Deca slušaju roditelje, ali mnogo više gledaju šta rade. Jači uticaj na decu ostavi to kako živite, a ne šta im govorite. Trudim se da živim tako da svojoj deci pružim pozitivan primer.
Ivan smatra da je druga sezona "Klana", koja se trenutno emituje subotom i nedeljom na RTS, bolja od prve:
- Sigurno je bar tri puta bolja od prve. U ovoj sezoni se priča širi, likovi se razrađuju i to sve je mnogo zanimljivo gledaocima.

Dugo čeka uloge

Slavni glumac priznaje da nije lak za saradnju.

Foto: Insajder

Ivan Zarić sa glumačkom ekipom iz serije "Klan"

- Komplikovan sam čovek i desi se da dugo čekam da me pozovu za neku ulogu. Ponekad pozovem neke svoje prijatelje, pa ih pitam da li ima nešto u ponudi. Skup sam za saradnju, ne samo u materijalnom smislu već i u smislu živaca, jer volim da zapitkujem. Posle četvrtog pitanja već postanem dosadan ljudima, pa ih možda tako odbijam - iskren je Zarić.

Foto: Insajder

Ivan Zarić, scena iz serije "Klan"

Druga sezona serije "Klan", rađena u produkciji "Fajerflaja" i "Telekoma Srbija", ima osam epizoda, a svaku je do sada pogledalo oko 900.000 ljudi. Glavne uloge tumače Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Ivan Zarić i Dejan Karlečik.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Uče klince da je cool biti kao Rošavi glavoseča i Danilovi ortaci sa tribina.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija