• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.10.2022

23:00

KONSTRAKTA ĆE BITI PRVA SRPKINJA NOMINOVANA ZA GREMI NAGRADU!? Pevačica objavom napravila pravu pometnju i poručila SAMO JEDNO!

Gordan Jović

Kultura

KONSTRAKTA ĆE BITI PRVA SRPKINJA NOMINOVANA ZA GREMI NAGRADU!? Pevačica objavom napravila pravu pometnju i poručila SAMO JEDNO!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji je na pragu nominacije za prestižnu Gremi nagradu!

Da je Konstrakta oduševila i publiku širom sveta, a ne samo region, pokazalo se i nakon Evrovizije. Konstrakta je nastupala širom regiona, a njen performans s pranjem ruku postao je njen prepoznatljivi zaštitni znak.

Foto: Gordan Jović

Ana Đurić Konstrakta

Konstrakta je na svom Instagramu objavila da je trenutno u opticaju za nominaciju za Gremi nagradu, i to u kategoriji za najboljeg novog izvođača. Ukoliko dobije dovoljno onlajn glasova, biće nominovana.

Foto: Printscreen/Instagram

Objava Ane Đurić Konstrakte

Uz karakterističan opis: "I šta ćemo sad?" Konstrakta je objavila ovu vest.

Time bi postala prva Srpkinja koja je ikada nominovana za Gremi. U toku je prvi krug glasanja, a 65. dodela Gremi nagrada biće održana u februaru.

Da bi se neko kvalifikovao za nagradu Gremi, album mora da sadrži više od 75 procenata vremena reprodukcije novosnimljenih (u roku od pet godina od datuma objavljivanja) pesama, koje nikada ranije nisu objavljivane.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija