• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2022

10:00

URNEBESNA KOMEDIJA „DŽEM OD KAVIJARA“ APOLLON PRODUKCIJE OD 3. NOVEMBRA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE!

Jelena Simonović / Pink Media Group

Kultura

URNEBESNA KOMEDIJA „DŽEM OD KAVIJARA“ APOLLON PRODUKCIJE OD 3. NOVEMBRA U BIOSKOPIMA ŠIROM SRBIJE!

Podeli vest

Od četvrtka 3. novembra repertoari domaćih bioskopa biće obogaćeni filmom za sve generacije

Film „Džem od kavijara“ , Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića kreće sa redovnim prikazivanjem u bioskopima širom Srbije od 3. novembra. Ovu maestralnu komediju za sve generacije dočaraće iskusni Igor Đorđević, Zorana Bećić, Jelica Kovačević, Marko Gvero, Andrija Kuzmanović, ali i mladi i nadareni Nenad J. Popović, Danilo Petrović, Tamara Šustić i Nikola Ugrinović.

Foto: Jelena Simonović / Pink Media Group

“Džem od kavijara” je uzbudljiva komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe...možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos. Gvozdenova ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva sveta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih verovatno vara sa trećom...ili možda četvrtom, i saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod. Tu su naravno i Miki, Ljiljin večiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji hteli – ne hteli dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Potpuno nepredvidivi Gvozden, uspeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji doneti neočekivani rasplet.

Ostvarenje reditelja Ivice Vidanovića, “Džem od kavijara” , svoju premijeru doživelo je početkom septembra na “Filmskom festivalu Obnova” u Novom Sadu, a nakon toga, poslednjih dana oktobra i veliku beogradsku premijeru u mts Dvorani. Beogradska publika ovacijama je pozdravila glumačku ekipu koja je oduševila sve prisutne sjajnom izvedbom, a nema sumnje da će se replike iz filma vrlo brzo odomaćiti u svakodnevnom govoru.

Foto: Jelena Simonović / Pink Media Group

Prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle samo godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje cak 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. “Džem od kavijara” je prvi film iz ove produkcije koji će se pojaviti na bioskopskom repertoaru, a čeka nas još 51.

Foto: Jelena Simonović / Pink Media Group




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija