• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.11.2022

17:13

LUKAS VEČERAS SNIMA I SCENE ZA SVOJ FILM! Na bini s njim i ovaj glumac!

kredit Hype produkcija

Kultura

LUKAS VEČERAS SNIMA I SCENE ZA SVOJ FILM! Na bini s njim i ovaj glumac!

Podeli vest

Popularni folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod nadimkom Aca Lukas, danas proslavlja 54. rođendan i tim povodom tradicionalno će održati koncert u Štark Areni. A osim muzičkog spektakla koji će prirediti, njemu će se na sceni pridružiti i mladi glumac s kojim će folker snimiti i scene za svoj film "Kafana na Balkanu"

Dok se vrše poslednje pripreme pred spektakl, progovorio je Saša Mirković, Lukasov menadžer i vlasnik "Hajp produkcije" koja organizuje najveću žurku na Balkanu. 

Foto: kredit Hype produkcija

Sve je spremno za Lukasov spektak...

Mirković je istakao da je ponosan što Aca održava drugi koncert u Areni ove godine, ali je otkrio i koja iznenađenja nam je folker spremio večeras.  

- Večeras će, kao i uvek, biti puna Arena. Pored mnogo starih hitova, Aca će na ovom koncertu pevati dosta novih pesama sa poslednjeg albuma - rekao nam je Saša koji je potom otkrio da će večerašnja publika biti deo Acinog autobiografskog filma "Kafana na Balkanu". 

- U jednom trenutku, Aci će se na bini pridružiti Mladen Sovilj, koji će tumačiti Lukasov lik u filmskom ostvarenju "Kafana na Balkanu". On će sesti za klavir i tu će se snimiti kadrovi za film i seriju. Ovo će biti prvi put da se tako nešto uradi, publika u filmovima je uvek virtuelna, a sada će biti prikazani stvarni ljudi. Svi koji večeras budu u publici na koncertu biće i deo "Kafane na Balkanu". Mimo toga, Aca neće imati goste iznenađenja, on će svoj rođendan proslaviti sa svojom publikom jer tako želi- objasnio nam je Mirković, koji ističe da je ponosan na uspehe koje "Hajp produkcija" sa svojim izvođačima niže. 

Foto: Foto: Promo

Mladen Sovilj za klavijaturom Ace Lukasa

- Presrećan sam zbog svih uspeha koje nižemo, mislim da je jako bitno da se što više koncerata velikih koncerata održava u Beogradu. Dugo je vladao monopol jedne produkcijske kuće, i dolaskom "Hajp produkcije" to je prestalo. Srećan sam što ćemo 10. decembra proslaviti jubilarnih 50 godina karijere Miroslava Ilića koji će tada održati koncert u Areni. Takođe, veliki uspeh je i zakazan koncert Erosa Ramacotija koji će 21. aprila nastupiti pred beogradskom publikom- zaključio je Saša Mirković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija