• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2022

08:00

BATA SPASOJEVIĆ PRIPREMA NEVIĐENI SPEKTAKL U BEOGRADU:  Pred reviju otkriva šta će se nositi naredne sezone

Igor Madjinca

Kultura

BATA SPASOJEVIĆ PRIPREMA NEVIĐENI SPEKTAKL U BEOGRADU: Pred reviju otkriva šta će se nositi naredne sezone

Podeli vest

Bata Spasojević, jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera, premijerno će novu kolekciju za jesen/zimu 2022/23 prikazati 15. novembra beogradskoj publici.

Tradicionalno, Kristalna dvorana hotela Hyatt Regency okupiće te večeri iskrene ljubitelje mode, lepog, ali i sve one koji žele da saznaju kako izlgeda Batina vizija leta u budućnost.

Potpuno drugačija, ali sa prepoznatljivim Batinim pečatom, muško/ ženska kolekcija za predstojeće hladne dane,ovog puta moćiće da se vidi u potpuno drugačijem ambijentu, putevima okovanim ledom i snegom, Spasojević će publiku povesti u "Flying Future".

Nazivom predstojeće kolekcije "Flying Future" želim da dočaram viziju putovanja u lepšu budućnost pre svega dizajna i estetike, putavanja kroz nove trendove za jesenju i zimsku sezonu. U ovim teškim vremenima inspiraciju sam kao i mnogo puta do sada pronašao u putovanjima, bilo da je reč o kratkim izletima do Kosmaja, ili dalekim putovanjima na druge kontinente. Različite arhitekture, civilizacije i umetnosti otvaraju nove horizonte, rađaju i nspiraciju  isreću, koju želim da podelim. Ono što publika može da očekuje, jeste da te večeri vidimo viziju nove percepcije života, čiji je sastavni deo lifestyle - otkriva Bata Spasojević u oči same revije šta je bila njegova inspiracija za odabrane komade koje će publika ekskluzivno imati priliku da vidi u utorak u Beogradu.

Nova kolekcija, kako dodaje, provešće  nas kroz razne sfere i aspekte, koji čine sastavni deo svakodnevnog života svakog od nas. Odeća za jutro, veče, trening, posao i noćni klub, spoj nespojivog je ono što Bata Spasojeviću speo da uklopi i ove sezone.

Prvi utisak gotovo uvek ostavljamo odećom. Čak i kada nakon nekog vremena zaboravimo šta je osoba nosila, gotovo uvek se setimo kom je stilu težila. Novom kolekcijom, pokušaću da spojim dnevn i ivečernji stil, neo pankirok, skul/koledž stil i animal print. U kombinaciji sa zanimljivim materijalima različitih tekstura, koji su istovremeno šik ipraktični, verujem da će u mojoj viziji budućnosti svako pronaći komad za sebe - otkriva Bata Spasojević šta publik amože da očekujeo od njegove nove kolekcije.

Za predstojeću sezonu Bata je odabrao kvalitetne materijale, sa akcentom da odeća koju nosimo bude istovremeno i šik ipraktična. Imperativ je na kvalitetu i tome da su komadi akvi da se mogu nositi tokom više sezona.

- Novo vreme treba da bude zaista poligon za dobre i prave vrednosti, treba da budemo spremni da menjamo svet oko sebe, pa makar vizuelno bilo prvi korak ka lepšem i srećnijem životu. Moja poruka je, udahnite duboko i uzletite u budućnost i viziju nove muško/ženske kolekcije urađene od najfinijih materijala oplemenjinih maštom. Pokažite svoju INDIVIDUAL-nost - poručuje Bata Spasojeviću oči predstojećeg modnog spektakla.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija