• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2022

15:31

„Zlatni dečko“ počeo da se emituje na Amazon Prajmu! Veliko priznanje za produkciju Telekom Srbija i domaću kinematografiju

Ognjen Jovanović

Kultura

„Zlatni dečko“ počeo da se emituje na Amazon Prajmu! Veliko priznanje za produkciju Telekom Srbija i domaću kinematografiju

Podeli vest

Kompanija Telekom Srbija i domaća kinematografija dobile su novu značajnu potvrdu kvaliteta – najveća svetska platforma za gledanje filmskog i serijskog sadržaja, Amazon Prajm, kupila je prava za emitovanje serije „Zlatni dečko“. Ovo ostvarenje produkcije Telekom Srbija podržali su Filmski centar Srbije i jedna od vodećih evropskih producentskih kuća Beta Film, a korisnici popularne platforme prvu epizodu su mogli da pogledaju, simbolično, na dan početka fudbalskog Svetskog prvenstva u Kataru

„Ponosni smo jer se naši planovi na internacionalnom nivou ostvaruju i što najveće globalne platforme iz industrije prepoznaju kvalitetan sadržaj koji proizvodimo. Svaka nagrada je novi podsticaj i vetar u leđa da nastavimo da pomeramo granice domaće kinematografije“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

„Zlatni dečko“ delo je scenarista Alekse i Vuka Ršumovića, koji pod rediteljskom palicom Ognjena Jankovića pričaju priču o mladom fudbaleru, problematičnog temperamenta i velikog talenta koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa. Zahtevnu ulogu glavnog junaka maestralno je odradio Denis Murić, a pored njega, glumačku ekipu čine i Igor Benčina, Tihomir Stanić, Petar Strugar, Alisa Radaković, Andrija Kuzmanović, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović i drugi.

Foto: Ognjen Jovanović

„Ključ uspeha ove serije, nesumnjivo, leži u kvalitetu materijala, ali i dobrom partnerstvu sa produkcijama Telekom Srbija i Beta film. Fudbal je trenutno najveći događaj na planeti i za nas je ogroman uspeh da se jedna tako velika platforma poput Amazona odlučila da baš u tom trenutku, zbog naše tematike, napravi svetsku premijeru. To je velika čast za nas, ali i za srpsku kinematografiju“, rekao je producent serije, Uglješa Jokić.

„Zlatnog dečka“ je u Srbiji, na kanalima Superstar i Prva, pogledalo više stotina hiljada gledalaca, dok bi sada, nakon prodaje Amazon Prajmu, taj broj mogao da bude mnogostruko veći, budući da će se ova serija prikazivati na nemačkom govornom području koje broji više miliona gledalaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija