• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.12.2022

17:48

NAĆI ĆE NAČIN DA POBEGNE... Mirka progovorila o Vujadinovim noćnim provodima BEZ NJE, pa otkrila da li je ljubomorna!

ATA Images

Kultura

NAĆI ĆE NAČIN DA POBEGNE... Mirka progovorila o Vujadinovim noćnim provodima BEZ NJE, pa otkrila da li je ljubomorna!

Podeli vest

Glumica Mirka Vasiljević priznala je da između nje i njenog supruga, Vujadina Savića, postoji mala doza ljubomore, ali da nikada nisu jedno drugom pravili scene, kao i da su svaku sumnju otklonili razgovorom

Mirka je progovorila o tome da nema problem sa tim da Vujadin često izlazi u noćni provod bez nje.

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević, glumica

- Nemam problem da Vujadin izlazi bez mene. Svako od nas ima svoju slobodu, svako ima pravo da radi šta god hoće. Ne možete nikoga ni u čemu zaustaviti. Ako želi, naći će način da pobegne - priča Mirka i otkriva da i ona voli noćni život.

- Volim da izađem sama, a volim i sa njim. Imam želje, volje i snage za izlascima, samo da je kvalitetno društvo - izjavila je glumica i usput otkriva ko je od njih dvoje strožiji roditelj.

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević, glumica

- Zavisi od događaja i situacije. Ako je on loš policajac, ja gledam da popustim. A onda kada dođe moja žuta minuta, on gleda da miri decu i bude dobar sa njima - napominje Mirka i za kraj ističe kako postoji određena doza ljubomora između nje i Vujadina.

- Ako nema povoda, nema razloga za ljubomorom. Ne bih sigurno volela da nikada ne znam gde je i šta radi. Mene šta interesuje, ja direktno i otvoreno pitam. Ako imam neku sumnju, odmah sednemo i porazgovaramo. Nikada jedno drugom nismo pravili scene zbog ljubomore. Znamo šta je za javnost, a šta za privatnost - zaključuje Mirka Vasiljević za Blic.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija