• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2023

09:02

OTAC MI JE UMRO ZA DOČEK! Bolna ispovest glumca iz "Igre sudbine"

Kultura

OTAC MI JE UMRO ZA DOČEK! Bolna ispovest glumca iz "Igre sudbine"

Podeli vest

Glumac Milan Bosiljčić otkrio je da nikad neće zaboraviti doček Nove godine kada mu je otac preminuo.

Glumac koga je publika zavolela u seriji "Igra sudbine" gostujući u jednoj emisiji osvrnuo se na imanje koje je nasledio od dede, a mediji svojevremeno pisali da je na njemu sagrađen dvorac.

Kako je objasnio, nije u pitanju dvorac, već spomen-zdanje koje je njegov rođak iz Amerike sagradio u znak sećanja na pretke.

Bosiljčić se prisetio i očevih reči o porodičnom imanju.

Foto: printscreen instagram

Milan Bosiljčić

- Otac mi je celog života pričao o tome i kako je gorelo to kada su ga Nemci spalili. Eto, danas je baš tri godine otkako se upokojio, danas je poseban dan da ga se setim. Provešću i danas dan sa svojom porodicom - rekao je glumac, te se prisetio nemilog događaja od pre tri godine.

- Volim da ugađam sebi u životu. Na prvu loptu asocijacija na doček mi je nemili događaj od pre tri godine kada se desio to sa mojim ocem. Otišao sam za Nemačku, prenoćio i u toku noći su me zvali 31. da se vratim. Tada se sve desilo - prisetio se glumac gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija