• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

10.01.2023

17:00

USKORO! Počinje emitovanje druge sezone serije "Složna braća - Next Đeneration"

Goran Nikolić

Kultura

USKORO! Počinje emitovanje druge sezone serije "Složna braća - Next Đeneration"

Podeli vest

U ponedeljak, 16. januara, pocinje emitovanje druge sezone sada vec cuvene humoristicke serije „Složna Braca - Next Đeneration", snimljene u produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije. Nove epizode prikazivace se radnim danima od ponedeljka do petka na Superstar kanalu sa pocetkom od 21h.

Druga sezona ove kultne serije nam osim 12 novih epizoda, donosi i puno razigraniji scenario, mnogo novih likova koji ce zajedno sa starim junacima iz prethodne sezone otvoriti jedan još nadrealniji prostor i nasmejati nas svojim prepoznatljivim humorom, ovog puta zacinjenim obiljem savremenih fenomena i aktuelnostima spakovanim u jedan šarmantni, lucidni ali i dalje univerzalni humor.

Foto: Goran Nikolić

Po recima Dr Neleta Karajlica, nova sezona koja je i dalje prvenstveno komedija mentaliteta, ovaj put tematski na teren izvodi neke nove sadržaje koji komuniciraju i sa onom mladom publikom koja je prisutnija na nekim drugim platformama, te cemo tako imati prilike da gledamo epizode koje se bave nekim savremenim fenomenima poput bitkoina i gejminga uz neizostavne elemente fantastike. Uz sve to glavna ideja i centralna prica kako prošle tako i ove sezone ostaje stalna i uporna trka za interesom i takozvanom "lakom lovom" od koje niko od naših junaka ne odustaje.

Foto: Goran Nikolić

U seriji glumi sada vec dobro poznata glumacka ekipa iz citavog regiona pocevši od Nataše Ninkovic, Andrije Kuzmanovica, Marka Gvera, Radoslava Raleta Milenkovica, Ljubiše Savanovica, Milana Kovacevica, Amara Corovica, Maje Campar, Nikole Pejakovica, Nenada Okanovica, Miše Obradovica, Denisa Murica, Sergeja Trifunovica, Pauline Manov, Petra Božovica, Nebojše Ljubišica, Miljana Prljete, Rifata Rifatovica, Nikole Glišica, Senada Milanovica, Jovane Balaševic i drugih.

Foto: Goran Nikolić

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlica i Srdana Jankovica, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkovicu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija