• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

14.01.2023

07:40

GLUMICA PRED FINALE SERIJE "MAMA I TATA SE IGRAJU RATA" OTKRIVA! U seriji sam stalno umorna jer me je beba budila!

Kultura

GLUMICA PRED FINALE SERIJE "MAMA I TATA SE IGRAJU RATA" OTKRIVA! U seriji sam stalno umorna jer me je beba budila!

Podeli vest

U seriji "Mama i tata se igraju rata" sve vreme izgledam umorno jer me je moja beba stalno budila, kaže za Informer Nina Janković.

Glumica je neposredno pre snimanja ove hit-serije rodila ćerku Ivanku. Neprospavane noći zbog bebe su joj, kako kaže, pomogle da što bolje dočara lik arhitekte Jadranke.

- Kada smo na leto 2021. počeli da snimamo drugu sezonu serije, moja ćerkica je imala četiri meseca. Zbog nje sam se budila svake noći, bila sam iscrpljena, što se sve vreme videlo na mom licu i u seriji. Nismo se trudili da to prekrijemo šminkom, jer je mom liku to baš bilo potrebno.

Jadranka je, naime, rastrzana između dece i posla, baš kao što sam u tom momentu bila i ja privatno. To je realan život jedne majke - priča Nina za Informer i dodaje da je imala pomoć oko dece dok je snimala seriju:

Čedo
Serija je moje čedo jer sam je pisao, režirao i glumio u njoj
Gordan Kičić

- Kada igram predstave ili nešto snimam, svi moji se organizuju oko čuvanja dece - bake, deke, muž, a tu je i dadilja.

Foto: instagram/janxnina

Nina Janković i Gordan Kičić su u seriji roditelji dvoje dece, Vide i Lava, koje igraju Lena Lazović (7) i Bogdan Filipović (4).

- Sa Lenom je sve išlo kao podmazano jer smo sa njom već radili u prvoj sezoni. S druge strane, Bogdan je bio pravi nemirko! I moj sin Vukašin je njegovih godina, tako da sam uspela da se snađem i mene je najviše slušao - priča Nina.

Gordan Kičić kaže da su se na snimanju druge sezone suočili sa brojnim izazovima jer je u to vreme vladala pandemija koronavirusa.

- Razboljevali su se članovi ekipe... Nismo zbog toga prekidali rad, ali smo morali da tražimo zamene dok oni nisu ozdravili. Snimali smo ukupno 120 dana i ovu seriju doživljavam kao svoje čedo jer sam je pisao, režirao i glumio u njoj - priča Kičić.

Foto: Promo

Nina Janković i Gordan Kičić

Poslednje dve epizode "Mama i tata se igraju rata", koje je do sada u proseku gledalo 1,2 miliona ljudi, biće emitovane ovog vikenda na Radio Televiziji Srbije. Ostale uloge igraju Nebojša Ilić, Milica Mihajlović i Jovana Gavrilović.
 

Biće i treće sezone

Gordan Kičić kaže da će sigurno snimiti i treću sezonu serije "Mama i tata se igraju rata":

- Krčka se polako, radimo na scenariju treće sezone, ali još ne znam kada ćemo početi snimanje.

 

BONUS VIDEO: 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija