• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

19.01.2023

07:40

VOJIN IZVEO SLOBODU NA FILM "AVATAR"! Slavni glumački par uživao u bioskopu!

Antonio Ahel/ATAImages

Kultura

VOJIN IZVEO SLOBODU NA FILM "AVATAR"! Slavni glumački par uživao u bioskopu!

Podeli vest

Vojin Ćetković izveo je Slobodu Mićalović u bioskop da gledaju filmski hit "Avatar - Put vode".

Glumački par je preksinoć uslikan u TC "Ušće" u Beogradu, gde su uživali u svetskom blokbasteru reditelja Džejmsa Kamerona.

- Čim su stigli ispred bioskopa, svi smo ih zapazili. Delovali su opušteno, a Sloboda je bila bez šminke. Bogami, svi smo prokomentarisali da je baš lepa! Ona je odmah otišla do pulta i kupila najveće pakovanje kokica, kao i vodu. Delovala mi je kao malo dete, jer kokice nije ispuštala iz ruku! Vojin je za to vreme uredno čekao red da kupi karte. Ponašali su se normalno i nisu glumili nikakve zvezde - priča za Informer izvor koji se to veče zatekao u bioskopu sa slavnim parom.

Kokice i voda
Sloboda je kupila najveće pakovanje kokica i vodu, a Vojin karte
Izvor Informera

Uskoro su dobili i društvo! Sloboda i Vojin su u tržnom centru sreli kolegu i bliskog prijatelja Nebojšu Ilića, kog su pozvali ga da im se pridruži.

- Koliko sam čuo iz njihovog razgovora, Nebojša je bio u kupovini i nije planirao da ide u bioskop. Međutim, Sloboda i Vojin su ga ubeđivali da im se pridruži. Toliko su bili uporni, da je na kraju morao da pristane. Kupio je kartu, pa su zajedno čekali da počne projekcija, a potom tri sata proveli u bioskopskoj sali gledajući film - kaže naš izvor.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija