• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.01.2023

09:32

OTKRIVENO ŠTA JE SVE KUPILA OD ULOGE U KULTNOJ SERIJI! Lidija Vukićević ima brdo nekretnina, a sve je sama stekla!

printscreen instagram

Kultura

OTKRIVENO ŠTA JE SVE KUPILA OD ULOGE U KULTNOJ SERIJI! Lidija Vukićević ima brdo nekretnina, a sve je sama stekla!

Podeli vest

Popularna glumica Lidija Vukićević, koja se proslavila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", ne libi se da javno priča o novcu koji je zarađivala tokom karijere, a kako je rekla od honorara je kupila automobil i napravila je kuću.

Ona ima i stan u Beogradu, a snimala je veliki broj reklama, zaštitno je lice mnogih brendova, pa je uspela da obraduje oca kolima.  

- Od honorara u seriji "Bolji život" ja sam napravila kuću u Golupcu - kazala je bila Lidija Vukićević.

Foto: printscreen

 

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu - dodala je Lidija jednom prilikom u emisiji "Šok tok".

Podsetimo, serija je premijeru doživela 1987. godine, a poslednja epizoda je prvi put emitovana 1991. godine.

Upravo zbog toga ona nosi epitet poslednje jugoslovenske serije, budući da su svega nekoliko dana nakon okončanja serije Slovenija i Hrvatska proglasile nezavisnost od SFR Jugoslavije.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija