• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

05.02.2023

13:28

SLOBODA MIĆALOVIĆ LUDO VOLELA MUŽA SVOJE KOLEGINICE! On je bio njena velika ljubav pre Vojina!

Instagram/sloboda_micalovic_boba

Kultura

SLOBODA MIĆALOVIĆ LUDO VOLELA MUŽA SVOJE KOLEGINICE! On je bio njena velika ljubav pre Vojina!

Podeli vest

Glumica Sloboda Mićalović danas je u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem već 17 godina, a malo ko zna da je pre njega imala veliku ljubav.

Sloboda se zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić.

Mićalovićeva i Radivojević ostali su u dobrim odnosima nakon raskida, a Mileni nikada nije to smetalo.

- Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje - izjavio je Jug jednom prilikom za Kurir.

Foto: Printscreen You Tube

 

Jug Radivojević je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić, a o svojoj nekadašnjoj ljubavi je u jednom intervjuu rekao:

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - zaključio je reditelj. 

Glumica Milena Vasić poslednjih godina u skladnom je braku sa Jugom Radivojevićem, direktorom Beogradskog dramskog pozorišta, a kako je ispričala jednom ga je izgubila, pa ih je sudbina ponovo spojila.

Zabavljali su se tokom studentskih dana, ali ih je kasnje život odveo na različite strane.

Foto: Public

 

U međuvremenu se Jug oženio i dobio sina Vuka, a Milena udala i rodila ćerku Lanu i sina NIkolu. Ipak, ni jedno ni drugo nisu se zadržali u tim zajednicama.

Nakon što su se rastali od tadašnjih partnera, sudbina im je ponovo ukrstila puteve, a oni su odlučili da ovog puta ozvaniče vezu i sada žive u skladnom braku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiza

pre 1 godinu

Devojka ne može da voli tuđeg muža. To je klasična paranoja Srbije. Pre da muževi zaboravljaju da su oženjeni, pa vole devojke...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija