• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

14.02.2023

12:06

EVO SA KIME JE VOJA BRAJOVIĆ ZAMENIO SVOJU PRVU ŽENU! 23 godine mlađa koleginica je osvojila njegovo srce!

Kultura

EVO SA KIME JE VOJA BRAJOVIĆ ZAMENIO SVOJU PRVU ŽENU! 23 godine mlađa koleginica je osvojila njegovo srce!

Podeli vest

Popularni glumac, Voja Brajović važi za najboljeg i najcenjenijeg nna našim prostorima, a osim po brojnim ulogama koje ima iza sebe koje je maestralno odigrao, Voja je poznat i kao veliki šarmer koji je čitavog života osvajao žene putem televizijskih ekrana.

Privatno, legendarni glumac čak dva puta bio je u braku. Prvi put sa Ljiljanom, a drugi put Milicom Mihajlović.

Voja i Ljiljana se znaju od malih nogu, a ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu koja je osvojila njegovo srce. 

Foto: youtube/24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

Ljiljana je glumcu rodila sina Vukotu i ćerku Iskru. Vukota je scenarista i bavi se manekenstvom, a Iskra je glumica, ali i mama, tako da Ljiljana provodi vreme sa unukom Ines.

Ponosna mama se svakodnevno hvali na društvenim mrežama bakom, koja je velika pomoć oko male Ines.

Voja Brajović u srednjim godinama se razveo od supruge Ljiljane, a potom se oženio koleginicom Milicom Mihajlović.

Razlika od čak 23 godine ne prestavlja problem ovom paru, koji spada u najsrećnije na našoj javnoj sceni, a kruna njihove ljubavi je sin Relja.Voja i Milica upoznali su se na snimanju filma "Urnebesna tragedija".

Foto: printscreen

 

Interesantno je da je glumac igrao u predstavi "Kad su cvetale tikve", komadu zasnovanom na romanu Miličinog oca i čuvenog pisca Dragoslava Mihailovića, mnogo godina pre nego što su se upoznali.

Voja ističe da ne može da objasni zbog čega je baš Milica Mihailović njegova srodna duša.

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor- istakao je glumac u jednom intervjuu- pa je ispričao da je Milica njega osvojila i zavela, a ne on nju kako su mnogi govorili.

Foto: Informer/Cobra

 

- Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom - rekao je glumac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija