• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

04.03.2023

16:00

PREŽIVEĆEMO BEZ NJE! Anđelka Prpić napustila snimanje serije, reditelj se oglasio!

ATAIMAGES

Kultura

PREŽIVEĆEMO BEZ NJE! Anđelka Prpić napustila snimanje serije, reditelj se oglasio!

Podeli vest

Glumica Anđelka Prpić ušla je u 7. mesec trudnoće i odlučiula je da je vreme da ode na trudničko kako bi odmorila od napornih snimaja, ali i započela pripreme za dolazak drugog deteta. Glumica je završila snimanja serija “Radio Mileva” i “Ćutanje”, na kojima je bila vrlo aktivna iako u blagoslovenom stanju, a njene kolege su otkrile kako će se nove epizode realizovati bez nje.

Anđelka je morala da završi započeti posao. Snimanje hrvatsko-ukrajinske krimi serije joj nije teško palo, jer je odavno, kako je priznala, želela da radi sa Goranom Bogdanom.

Foto: ATAIMAGES

Anđelka otišla na trudničko

Na fotografijama sa snimanja koje su završile na društvenim mrežama, mogli smo da vidimo da se glumica sjajno zabavlja, kao i da joj snimanje van studija ne pada teško.

– Od početka je govorila da će raditi onoliko koliko joj beba bude dozvoljavala. Sa sobom je nosila zdravu hranu, a i svi na setu su imali obzira prema njoj. Ipak, kako je u sedmom mesecu sve joj je teže da funkcioniše zbog čega su je kolege ispratile uz poklone – kaže naš izvor blizak glumici i dodaje:

– Anđelka nije razmažena trudnica, oko koje svi moraju da obigravaju, i o tome dovoljno govori upravo njena posvećenost snimanju serija. Sada uživati u opremanju sobice za bebu i odmaranju.

Foto: ATAIMAGES

Anđelka i Marko čekaju svoje prvo dete...

Ekipa “Super TV” posetila je snimanje serije “Radio Mileva”, gde je režiser Elmir Julkić otkrio nešto više o trenutnom radu Anđelke Prpić.

– Kao i sve u životu, stvari se prilagođavaju i menjaju i mi ćemo nekoliko epizoda preživeti bez nje, onda nam se ona vraća. Takvi su planovi i dogovori – rekao je Elmir o ulozi frizerke Jelene i dodao:

– I ovde je snimanje 12 sati, imamo jedan sat odmora. Izuzetan je tempo, pokušavamo dosta toga da napravimo za to vreme. Pretpostavljam da je i na drugim setovima tako jer je danas luksuz ne iskoristiti svaki minut tog radnog dana.

Kako prenose mediji, od serije “Radio Mileva” je ipak odlučila malo da odmori zbog napornog tempa.

– Ekipa Mileve je dosta snimila unapred, te nije bilo potrebe da u ova poslednja dva meseca trudnoće, Anđelka dolazi na snimanje. Najmanji je problem izostaviti je iz nekoliko epizoda. U svakoj seriji se desi da se ne pojavljuju konstantno isti likovi. Smatrala je da je 12 sati ipak previše vremena za nju u ovom trenutku, ali se nakon porođaja raduje brzom povratku i vraćanju na staro –zaključio je izvor i dodao:

Foto: ATAIMAGES

Kolege je ispratile uz poklone... Anđelka Prpić

- Pre nekoliko dana završila je i „Ćutanje“ jer više ni na setu se ne može sakriti njen stomak. Kako sada stvari stoje, a daće Bog da bude tako, ona će brzo posle porođaja da se vrati pred kamere.

Podsetimo, Anđelka je u žižu javnost dospela kada je pre nekoliko meseci zatrudnela sa najboljim prijateljem bivšeg muža Darija Prpića. Glumica još uvek za medije nije dala nijednu izjavu dok se sa novim izabranikom Markom pojavljuje na javnim događajima, gde se vidi da su zaljubljeni.

- Nije im bilo pravo kada se za sve saznalo iako su njihovi najbliži pre toga znali šta se događa. Sada kada je, kako kažu „oluja prošla“ uživaju u iščekivanju najlepšeg dana. Njen sin je sa njima i raduje se dolasku bebe. Srećni su i to je ono što veseli sve njihove prijatelje. Šuška se da čekaju dečaka, ali mislim da su tu vest podelili samo sa najbližima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15