• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

24.03.2023

08:57

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU FILMA "DEVOJAČKO VEČE" Priča o pet devojaka preti da postane pravi hit!

Miloš Rafailović

Kultura

EKIPA INFORMERA NA SNIMANJU FILMA "DEVOJAČKO VEČE" Priča o pet devojaka preti da postane pravi hit!

Podeli vest

Nakon filmova „Kao šećer na ranu“ i „Svilen konac“, snimljenih prošle godine, prvih su u nizu ostvarenja koje produkcijska kuća „Contrast studios“ realizuje u okviru saradnje sa Apollon SVOD platformom, ovih dana u okolini Beograda privodi se kraju snimanje i trećeg igranog filma, pod nazivom “Devojačko veče”.

Priča prati pet devojaka u tridesetim godinama, bliskih drugarica iz detinjstva. Odrasle su u predgrađu, deleći svaki trenutak odrastanja. Kako to život često uredi, interesovanja su ih odvela na različite strane, te je i njihovo prijateljstvo pretrpelo posledice. Ipak, nakon mnogo vremena, okupljaju se povodom venčanja jedne od njih. Organizuju devojačko veče i odlučuju da ga proslave zajedno. Kao što to često biva, stvari se ne odvijaju po očekivanom planu. U iznajmljenoj kući, tokom 24 sata, dešavaju se razne komične, nežne i dramatične situacije, koje njihovo prijateljstvo stavljaju na test. Ipak, devojačko veče će devojke dodatno približiti, učvrstiti i obnoviti njihovo prijateljstvo.

Režiju ovog igranog ostvarenja, koje je po žanru romantična komedija, potpisuje rediteljka Đurđa Tešić, prema scenariju Jelene Ilić.

I ispred i iza kamere našla se uglavnom ženska ekipa i tek poneki muškarac, a u intervjuu za Informer otkrili su kako je izgledalo snimanje filma i podelili svoje utiske.

Rediteljka Đurđa Tešić

- Snimamo film o prijateljstvu i o odlukama u kojoj je svako od nas bio. Radi se o pet prijateljica koje se okupljaju na devojačkoj večeri jedne od njih, međutim, to veče će im doneti velike promene. Imamo i muškarce u fimu, ali su pretežno devojke. 

Nedeljko Bajić
- Retki su ovakvi projekti gde su uglavnom žene. Ovo je životni film u kojim se pet mladih žena koje se sreću. Melodrama sa snažnim elementima komedije. 
Minja Peković

- Sve smo se još više zbližile, pričamo i o privatnim stvarima. Pucale su nam stikle na snimanjima bilo je tu svega i svacega.

Jovana Belović

- 12 dana smo snimali film i bilo je divno. Prica je zanimljiva i izazovna ekipa koju čine žene je odlična, pune smo ideja bile. Sve se znamo, sarađivale smo i ranije.

Nina Nešković

- Danas smo završili finalnu scenu - venčanje. Ovaj film svi treba da odgledaju, jer je veoma lepa priča. Imali smo nezgodnu situaciju da sam se razbolela u jednom trenutku i imala sam fenomenalnu podršku cele ekipe, pa smo sve rešili. Bila je veoma dobra organizacija snimale su se scene u kojima ja nisam bila, dok nisam ozdravila. Bila sam prehlađena, virus sam imala. Imali smo i dosta anegdota, ali ne bih otkrivala. Svi smo našim životnim iskustvima upotpunile ovaj film. Sa većinom glumaca sam radila, i Nelu Mihajlović obožavam i privatno se druzimo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija