• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

09.04.2023

12:52

NAKON SMRTI MUŽA POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Vera Čukić je bila najlepšte TV lice, a gubitak supruga ju je naveo da promeni život IZ KORENA!

Nikola Dimitrijević

Kultura

NAKON SMRTI MUŽA POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Vera Čukić je bila najlepšte TV lice, a gubitak supruga ju je naveo da promeni život IZ KORENA!

Podeli vest

Jedna od omiljenih glumica bivše Jugoslavije, Vera Čukić, poslednjih godina se povukla iz javnosti i živi četrdesetak kilometara od Beograda, u kući koju su ona i njen suprug Gordan Mihić sagradili.

Dok je njen suprug Gordan Mihić bio živ, Beograđani su ih često viđali u šetnji centrom grada. I u poznim godinama plenili su elegancijom i harizmom.

Foto: Beta

Gordan Mihić

Diva jugoslovenske kinematografije pred kamere je poslednji put stala 2011, a prošlog leta je u Jugoslovenskoj kinoteci primila Zlatni pečat za doprinos filmskoj umetnosti, za osamdeset uloga ostvarenih u filmovima, TV dramama i serijama.

Foto: Nikola Dimitrijević

Vera Čukić, glumica

- Znam koliko bi se Gordan obradovao kada bi znao da sam dobila nagradu. On se više radovao mojim uspesima nego svojim. To mu je bilo važno, da sam ja srećna i zadovoljna – rekla je tom prilikom, ne krijući koliko joj nedostaje suprug koji je preminuo 2019. godine.

Posle Goranove smrti,Vera se povukla i iz grada i živi usamljeničkim životom.

- Udaljena sam četrdesetak kilometara od grada. U predivnom sam kraju, u kući koju smo Gordan i ja, a kasnije i naša ćerka Ivana, izgradili. To traje pedeset godina i toliko sam sa Gordanom bila životni drug. Održavam tu našu kuću, trudim se da bude u dobrom stanju, trudim se oko moje Ivane i onih koje volim. Više i ne pišem. Posle dve knjige koje sam objavila, počela sam da pišem i treću, napisala sam tridesetak stranica i onda prestala. Ponele su me druge stvari - izjavila je Čukićeva za "Gloriu".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija