• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

26.04.2023

14:03

OPASNE SCENE SAM SNIMAO BEZ DUBLERA! Gordan Kičić o novoj seriji "Nemirni"!

Kultura

OPASNE SCENE SAM SNIMAO BEZ DUBLERA! Gordan Kičić o novoj seriji "Nemirni"!

Podeli vest

Gordan Kičić kaže da je u seriji "Nemirni" opasne scene vožnje snimao bez dublera! Popularni glumac, kog ćemo od sledećeg vikenda gledati u novom krimi-trileru reditelja Darka Nikolića na Superstaru, uživao je u jurnjavi kolima po ulicama Beograda.

Foto: Tanjug

Gordan Kičić, glumac
Voli adrenalin

Zbog serije sam se naložio na brzu vožnju kolima
Gordan Kičić

- Igram Momčila, koji je u potrazi za otetim bratom i njegovom suprugom. Moj junak je profesionalni vozač automobila, pa smo snimali mnogo scena u kojima se juri kolima po ulicama. Sve te kaskaderske scene sam snimao bez dublera! Baš sam se naložio na brzu vožnju - kaže Kičić za Informer i objašnjava kako je snimanje tih kadrova izgledalo na setu:

- Vozio sam "audi", inače svoju omiljenu marku automobila, brzinom od oko 80 kilometara na sat. Nakon montaže i dodavanja specijalnih efekata, gledaocima će to izgledati mnogo brže. Sve je prošlo dobro i svi smo ostali živi i zdravi.

Gordan je kadar u seriji najčešće delio sa koleginicom Jelenom Stupljanin, koja je oduševljena ovim projektom:

Foto: Tanjug

Gordan Kičić, glumac

- Ponosna sam što u seriji ima mnogo ženskih likova. To je, nažalost, retkost u domaćim projektima. Oko moje junakinje se vrti cela priča, ali neću više da vam otkrivam. Pogledajte!

Serija "Nemirni" ima 12 epizoda i snimana je 82 dana u produkciji "Telekoma Srbija". Pored Gordana i Jelene, u ovom trileru igraju i Anica Dobra, Nikolina Friganović, Strahinja Blažić, Igor Benčina, Ana Mandić, Radoslav Milenković...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
blokejac

pre 1 godinu

Kao da je ne znam sta uradio. Nije to toliko retka pojava

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija