• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2023

19:10

BAĆA IZ "JUŽNOG VETRA" IMA DIJAGNOZU! Glumac Miodrag Radonjić suočio se sa bipolarnim poremećajem!

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

BAĆA IZ "JUŽNOG VETRA" IMA DIJAGNOZU! Glumac Miodrag Radonjić suočio se sa bipolarnim poremećajem!

Podeli vest

Poznati glumac Miodrag Radonjić tokom snimanja serijala Južni vetar suočio se sa problemom koji se odrazio na njegovo zdravlje.

Da bi uopšte mogao da se nađe u koži čoveka s druge strane zakona, koji je usput, kako smo na kraju videli, i psihički labilan, Miodrag Radonjić je otkrio da je morao mnogo da radi na sebi.

Poslednja scena "Južnog vetra" za njega je, kaže, bila veliki izazov, zbog čega je odlazio na seanse sa stručnim licima.

Imao sam razgovore s mojim dobrim drugarom, koji je psihijatar, kako bismo utvrdili koja je Baćina dijagnoza. Došli smo do zaključka da je to neka vrsta bipolarnog poremećaja, a izazvana je okolnostima života u kojima živi, što uključuje narkotike, alkohol, stres, kao i čest strah od smrti – rekao je Radonjić.

Foto: Printscreen You Tube

Lik Miodraga Radonjića delovao je hladnokrvno, jako i uvek spremno za akciju pa je ovaj emotivni ispad iznenadio mnoge Baćine fanove. Bez obzira na to što mu život svakodnevno visi o koncu i što su u njegovu glavu često uperene cevi, kriminalac sa Mirijeva je, čini se, na realnost gledao kroz "ružičaste naočare".

Sve ono što se na prvu na Baći ne vidi ispoljilo se iznutra, u njemu, i onda je zapravo taj kraj serije, kad gleda svoj odraz u ogledalu dok se šiša naćelavo, bio dobar i tačan. Baš mi je psihijatar rekao skoro da ljudi s psihičkim poremećajima taj čin šišanja dožive kao puštanje nekog tereta i na taj način doživljavaju promenu i distanciranje sa svakodnevnim "ja" – ispričao je Miodrag na televiziji "K1".

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ta scena u kupatilu napravljena je tako da se Baća suštinski obraduje kad vidi sebe takvog, ali je to, u stvari, sve mnogo tužno – dodao je glumac koji je na pitanje koja mu je omiljena Baćina replika ko iz topa odgovorio: "Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija