• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

06.05.2023

23:30

DOM PREPUN TOPLINE! Ovako izgleda stan Tamare Dragičević i Petra Benčine!

Instagram/printscreen

Kultura

DOM PREPUN TOPLINE! Ovako izgleda stan Tamare Dragičević i Petra Benčine!

Podeli vest

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina uživaju u skladnom braku u kojem su dobili ćerku Stašu i sina Lazara. Oni obožavaju da putuju, ali ne kriju ni kako izgleda njihov dom koji glumica često snima i fotografiše, te objavljuje na svom profilu na društvenim mrežama.

Tamara je svojevremeno pričala o odgoju dece, te istakla važnost da se mališanima čitaju knjige.

Foto: Instagram/printscreen

Ima svoj omiljeni kutak sa psom... Tamara

- Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče - rekla je Tamara u intervjuu koji je dala za "Hello".

Foto: Instagram/printscreen

Ne beži od kuhinje... Tamara

Glumica je progovorila i o slici na kojoj sprema ručak u svečanoj haljini, a ćerka Staša je drži za toaletu.

- Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete - priznala je lepa glumica.

Kako ističu Tamara i Petar dele kućne poslove, a imaju i kućnog ljubimca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija