• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.05.2023

12:22

GLUMAC OPERISAN, A ŽIVOT MU DVA PUTA SPASILA JEDNA ODLUKA! Otišao na rutinski pregled, a stigle mu loše vesti!

ATAIMAGES

Kultura

GLUMAC OPERISAN, A ŽIVOT MU DVA PUTA SPASILA JEDNA ODLUKA! Otišao na rutinski pregled, a stigle mu loše vesti!

Podeli vest

Istaknuti dramski umetnik Miodrag Miki Krstović imao je ozbiljne zdravstvene probleme, ali kako je sam istakao, živu glavu je spasao zahvaljujući redovnim pregledima.

Miki je, na nagovor prijatelja, išao na redovne preglede na kojima su mu otkriveni tumori:

- Čovek samo treba da ima malo svesti o tome koliko je bitan redovan godišnji pregled, a ja idem na kontrole na svakih šest meseci - započeo je priču za medije Miki, a onda priznao da je zbog brze reakcije lekara ipak sve prošlo kako treba:

Foto: ATAIMAGES

Glumac redovno ide na kontrole... Miodrag Miki Krstović

- Imao sam sreću da me je moj dragi prijatelj urolog ubedio da redovno radim PSA test, tumorski marker prostate. Nekoliko godina sve je bilo u redu, a onda je stigala loša vest. Odmah sam otišao na operaciju i sve je bezbolno prošlo, zato što je na vreme otkriveno. Tada sam sebio dao zadatak da svim dragim prijateljima, kolegama, kad god sam u mogućnosti, ukažem na značaj preventivnih pregleda. Na to ćete potrošiti 15 minuta, ali ćete sačuvati život - rekao je on, a onda dodao da mu je kasnije na plućima uočena promena.

- Bog me je još jednom pogledao, kada sam otišao da operišem herniju. Poslali su me na rutinski pregled pluća, zbog anestezije, a na skeneru su mi uočili promenu veličine kapsulice. Nisam imao nikakav simptom, ni u jednom ni u drugom slučaju, ali samim tim što se pravovremeno reagovalo sve se završilo dobro po mene - ispričao je Krstović i napomenuo važnost pozitivnog odnosa prema životu.

Foto: ATAIMAGES

Miki Krstović

- Posle operacije pluća, koja je bila krajem decembra, u bolnici sam ostao još mesec dana. Znao sam da me na proleće čeka snimanje "Nemanjića", pa sam počeo da puštam bradu i kosu. Jednog dana mi je doktor rekao: "Nemoj da si negativan. Hajde, obrij se". Odgovorio sam mu: "Profesore, pa ja više ni ne razmišljam o operaciji, već o novoj ulozi koja me čeka". (smeh) U martu sam se popeo na konja, ni ne osvrćući se na ono što se desilo - zaključio je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija