• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.06.2023

15:00

I ZA KRAJ, JA SAM POGREŠIO, ONA NIJE NIŠTA KRIVA! Saša Joksimović priznao istinu o razvodu sa suprugom!

Instagram/printscreen

Kultura

I ZA KRAJ, JA SAM POGREŠIO, ONA NIJE NIŠTA KRIVA! Saša Joksimović priznao istinu o razvodu sa suprugom!

Podeli vest

Pre godinu i po dana bračna kriza Saše i Nevene Joksimović šokirala je javnost.

Glumac i producentkinja su se čak i javno jedno drugog odrekli, međutim svega par meseci kasnije objavili su da je to bio rezultat njihovog istovetnog vatrenog temperamenta, te da je sada sve u redu.

Naravno da su svi bili srećni što bračna kriza Saše i Nevene Joksimović nije eskalirala i dovela do razvoda, na kraju krajeva supružnici imaju sina zbog kog je važno da održe porodični sklad, a istina je da su svašta nešto zajedno prevalili preko glave da bi sada svemu rekli kraj.

Foto: printscreen instagram

Zbog godina koje su jedno drugome poklonili, zbog onih lepih zajedničkih trenutaka dali su novu šansu svom odnosu i niti jednog jedinog trenutka se nisu pokajali. Naprotiv, oni danas žive složniji nego ikad spremni da prihvate mane jedno drugome, naoružani razumevanjem i tolerancijom, istovremeno prepuni ljubavi i poštovanja.

Da još uvek iznad svega voli i ceni suprugu Saša je, nakon priče o bračnoj krizi i razvodu, ponovio u jednoj od TV emisjia, dok je danas na svom Instagramu učinio nešto slično. Uputio je mlađi brat Željka Joksimovića supruzi par divnih, dirljivih reči i sve rasplakao.

Foto: printscreen

- Zaista je darovita i talentovana na mnogih poljima, ali ja mislim na darovitost u smislu davanja. Ona se toliko daje porodici, toliko je stamena supruga i majka da mi je drago što je sa mnom. Jača je od mene, gura me makar po cenu da sebe malo umori i unazadi. To je žrtva koju jako cenim i poštujem i uvek ću reći da sam ja kriv. Neću dozvoliti da se ona oseća loše i izviniću se ako sam pogrešio. Neprocenjiva je njena uloga u mom životu - napisao je Joksimović, a veruje se da je Nevena, poput mnogih drugih dama koje su ovo pročitale, ostala zatečena. 

Bračna kriza Saše i Nevene Joksimović očigledno je stvar daleke prošlosti, vreme ljubavi je usledilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija