• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/J. V.

11.06.2023

11:25

MARIJU KARAN RASKRINKALE KOMŠIJE! Glumica živi na visokoj nozi, posle razvoda!

Instagram/Marija Karan

Kultura

MARIJU KARAN RASKRINKALE KOMŠIJE! Glumica živi na visokoj nozi, posle razvoda!

Podeli vest

Marija Karan razvela se pre više od dve godine od Džoela Lubina, od kada živi sa sinom u Beogradu. Glumica se retko pojavljuje u javnosti, a njene komšije su otkrile sa kim se viđa, šta kupuje i od čega živi.

Marija Karan posle zapažene uloge u seriji "Dinastija", skoro da nije imala ni jedan angažman. Živi u Beogradu sa sedmogodišnjim sinom Markom Leom, putuje na luksuzne destinacije, nosi firmiranu garderobu , često pravi žurke u svom stanu na Dorćolu, a njene komšije su odlučile da je raskrinkaju i otkriju pravo lice glumice.

Foto: Instagram

Marija uživa

- Sin joj je jako vaspitan, ne mogu da kažem da ni ona nije. Uljudno se javi, ali svi se pitamo od čega ta žena živi. A živi punim plućima, na njoj su od glave do pete najskuplje marke odeće i obuće, a ne vidimo da glumi. Jedno vreme su dolazili po nju kada je snimala "Dinastiju", ali više ni to ne radi. Pratimo je na Instagramu i vidimo da dosta putuje, boravi u najskupljim hotelima. To je ozbiljan novac - otkrila je jedna komšinica.

Drugi komšija smatra da je glumica posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, dobila veliku novčanu odštetu, visoku alimentaciju i dupleks u Beogradu, zbog čega živi na visokoj nozi.  

Foto: Instagram

Marija na luksuznoj destinaciji

- Ranije sam je češće viđala, u poslednje vreme retko. Mislim da je boravila neko vreme u Americi. Ne ulazim u to koliko troši i kako zarađuje, verujem i da njen bivši suprug plaća visoku alimentaciju, ali ono što mi smeta jeste što sam je viđala često, kako da kažem da ne zvuči bez veze, ali u stanju koje ne priliči jednoj majci. Malo mi deluje neodgovorno takvo ponašanje, naročito još kada sam čitala o nasilju koje je preživela od momka - objasnio je drugi komšija za Blic.

Foto: Instagram

Marija i Džoel dok su bili u braku

Holivudski producent i naša glumica brak su sklopili 2014. godine, a glamurozna svadba upriličena je i u Los Anđelesu i u Beogradu, gde su se na večnu ljubav zakleli u crkvi Ružici koja se nalazi na Kalemegdanu. Iako je njihova ljubav delovala idilično i kao ljubav za ceo život, nakon mnogobrojnih nesuglasica 2021. godine su podneli papire za razvod braka. Iako o razlozima razvoda glumica nije javno pričala, mediji su ranije preneli da je glavni kamen spoticanja bio to što je Marija želela da se vrati poslu, a kako nije uspela da ostvari angažman u Holivudu, morala je često da putuje za Srbiju kako bi radila svoj posao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija