• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

15.06.2023

07:00

SNIMA SE SRPSKA VERZIJA "KASANDRE" Evo ko igra latino lepoticu, a ko Luisa Davida i Dorindu (FOTO)

Printscreen/Privatna arhiva

Kultura

SNIMA SE SRPSKA VERZIJA "KASANDRE" Evo ko igra latino lepoticu, a ko Luisa Davida i Dorindu (FOTO)

Podeli vest

U Beogradu je nedavno počelo snimanje serije "Ljubav u tišini" koja je nastala po ugledu na čuvenu venecuelansku dramu u kojoj je glavnu ulogu igrala Koraima Tores

Počelo je snimanje srpske verzije najpopularnije telenovele iz devedesetih - "Kasandre"! Serija "Ljubav u tišini" nastala je po ugledu na čuvenu venecuelansku dramu u kojoj je glavnu ulogu igrala Koraima Tores.

Kako saznaje Informer, srpsku Kasandru igra Marta Bogosavljević, poznata po ulogama u serijama "Državni službenik" i "Južni vetar - Na granici".

- Marta glumi Romkinju Anđelu, koja se zaljubljuje u bogatog belca. Njena životna priča je slična Kasandrinoj. Odmah posle rođenja majka joj umire i odgaja je baka Čarna, koju igra Nela Mihailović. Ona je zbog te uloge tri meseca učila romski jezik! Inače, Anđela je nema, pa će gledaocima biti veoma zanimljivo da vide kako je Marta uspela sve to da dočara pred kamerama. Kada odraste i napuni 20 godina, Anđela će početi da prodaje cveće u Skadarliji i tada se zaljubljuje u bogatog belca. Kreću prave zavrzlame jer će se njihove porodice protiviti toj ljubavi, a oni će na sve načine pokušavati da ostanu zajedno - priča za Informer producentkinja Jelena Miljuš.

Foto: Privatna arhiva

Marta Bogosavljević u ulozi Anđele u seriji "Ljubav u tišini"

Martinog partnera Petra u seriji igra Marko Todorović, koji će biti pandan čuvenom Luisu Davidu, kojeg je u "Kasandri" glumio Osvaldo Rios.

Foto: Privatna arhiva

Marko Todorović u seriji "Ljubav u tišini"

- On je sjajan glumac! Do sada smo ga gledali u serijama "Nečista krv", "Radio Mileva" i "Kamiondžije". Njegovu majku igra Milica Mihajlović, a baku Ljiljana Stjepanović - otkriva Jelena i dodaje da će se veliki deo radnje dešavati u kafani:

Foto: Privatna arhiva

Ljiljana Stjepanović i Milica Mihajlović u seriji "Ljubav u tišini"

- Vlasnica te kafane u Skadarliji je Zora, koju igra Nada Blam, dok će šef orkestra biti Milenko Pavlov!

Producentkinja veruje da će se serija dopasti gledaocima.

- Scenario su pisali poznavaoci boemskog života. Kafanski deo priče pisao je Ivan Jegorović koji je autor knjige "Nebeska kafana". Muziku za seriju, između ostalih, piše Rade Čokan, koji je radio pesme za Kebu, Zoricu Brunclik i Zoricu Marković. Verujte mi da će serija izroditi vanvremenske hitove koji će se pevati u svim kafanama - kaže Miljuševa.

Koraima posetila Srbiju

Koraima Tores je zbog velike popularnosti serije "Kasandra" 1997. godine posetila Srbiju. Slavna glumica i danas ima samo reči hvale za Srbe.
- Poseta Srbiji je bila poput sna, osetila sam veliku ljubav! Čini mi se da sam bila uzbuđenija od svih onih koji su došli da me pozdrave. Bio je to nezaboravan trenutak - rekla je Koraima.

 

Reditelj serije je Sreten Jovanović, a premijera se očekuje na jesen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija