• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.06.2023

12:25

ODLOŽEN PRVI DAN BEER FESTA! Oglasili se organizatori, poznat i novi datum

Live production

Kultura

ODLOŽEN PRVI DAN BEER FESTA! Oglasili se organizatori, poznat i novi datum

Podeli vest

Program za 15. jun "Belgrade Beer Fest" je odložen zbog vremenskih uslova.

Organizatori su se tim povodom oglasili na zvaničnom Instagram profilu, gde su naveli da je određen novi datum - ponedeljak, 19. jun.

 

 

 

- Dragi posetioci, zbog najavljenih obilnih padavina za danas obaveštavamo vas da će program Belgrade Beer Fest-a za 15. jun biti odložen. Ali ne brinite, imamo dobre vesti! Nov datum je 19. jun, gde ćemo se okupiti i uživati u produženom vikendu sjajne muzike i piva! Sve ulaznice kupljene za današnji datum, važiće za 19. jun! - navedeno je u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije
Estrada

Electro stage Belgrade Beer Fest-a dobija pojačanje: Mlade nade elektro scene ispisuju nove stranice muzičke istorije

Belgrade Beer Fest, najpoznatiji festival muzike i piva, održava se ove godine 20. put od 15. do 18. juna, a osim velikih stranih i domaćih imena poput bendova Morcheeba, The Brand New Heavies, Incognito, Joker Out, Partibrejkersa, Van Gogha, Ane Popović, Tonija Cetinskog, Brkova i mnogih drugih, priliku da nastupe imaće i mlade muzičke nade elektro scene!

13.06.2023

16:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija