• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

17.06.2023

19:15

SEKU SABLIĆ ZAUSTAVILA POLICIJA! Incident u Crnoj Gori, bila u kolima sa sinom!

Marko Đoković

Kultura

SEKU SABLIĆ ZAUSTAVILA POLICIJA! Incident u Crnoj Gori, bila u kolima sa sinom!

Podeli vest

Poznata glumica Seka Sablić dugi niz godina na Rosama poseduje nekretninu, te gotovo čitavo leto, kada ne radi, ona provodi tamo.

Meštani je dobro poznaju, turisti, ugostitelji i trgovci su navikli da je viđaju, dok je i policiji vrlo dobro poznata.

Seka je dobar vozač, međutim, povremeno ume da prekorači brzinu ili napravi manji prekršaj što policajci detektuju te je zaustave da joj naplate kaznu.

Jednu od anegdota sa crnogorskom policijom je podelila u svojoj emisiji "Na kafi kod..." gde je napomenula da je imala sijaset situacija u saobraćaju ali da se jedne posebno seća. Sin Seke Sablić, doduše, bio je za volanom a priča je tekla ovako: 

Foto: Foto: G. S.

-Imala sam i ja sa njima mnogo sudara tamo. Moj Stefan je jednom vozio i hteo je policajac da nas kazni, a ja sam mu održala predavanje i toliko sam vikala na njega da mu je on rekao:"Ajde vozi i nemoj slušat žene!" Na to sam ja rekla :"Ja nisam žena, ja sam majka".

Foto: printscreen facebook/Ivana Munđa

Sin Seke Sablić

Seka je svojim kratkim izlaganjem nasmejala gledaoce, kao što to već godinama čini kroz predstave, serije i filmove. Jedna je od najtraženijih glumica i stalno ističe kako dosta projekata odbija jer ne može da postigne, te da je vreme da malo iskusi svoje penzionerske dane.

To joj, međutim, ne polazi za rukom. Ljubitelji komedije mogu je ovih dana pogledati u filmu "Munje 2", dok uskoro kreće sa emitovanjem nova sezona serije "Dug moru", gde ona ima značajnu ulogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija