• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/A.S.

23.06.2023

20:23

DRAGANA MIĆALOVIĆ SPREMNA DA NAPUSTI SRBIJU?! Glumica oduvek želela da započne karijeru u ovoj državi: Vidim sebe tamo

Novak Đurović

Kultura

DRAGANA MIĆALOVIĆ SPREMNA DA NAPUSTI SRBIJU?! Glumica oduvek želela da započne karijeru u ovoj državi: Vidim sebe tamo

Podeli vest

Dragana je istakla da joj se oduvek sviđala Španija i da svoj život može da zamisli u toj državi jer je njihov narod najsličniji našem.

Glumica Dragana Mićalović ne krije da je kao mala maštala da karijeru započne u Španiji, kao glumica u njihovim telenovelama. 

Dragana je istakla takođe da voli Srbiju, ali da bi mogla sebe zamisliti da živi u Španiji. 

Foto: printscreen/Instagram/hipokampelefentokamela

Dragana Mićalović

 

- Ne znam gde će život da me odvede. Mogu da zamislim svoj život u Španiji, jer kada sam bila mala, govorila sam da ću otići u Španiju da budem glumica, igram u španskim serijama i da ću tako pomoći porodici, ali i svim mojim prijateljima, da ću im slati novac. Iako je Srbija moja zemlja i vidim sebe u ovoj zemlji, kada bih razmišljala koja bi to druga zemlja bila, to bi bila Španija. Imam dosta prijatelja koji žive tamo i svi mi govore da je narod tamo najsličniji našem temperamentu, to je ta vrela krv - iskrena je glumica.

Dragana je zatim otkrila da španski jezik veoma dobro poznaje.

- Španski sam naučila tako što sam čitala baki, ne govorim perfektno, ali ga perfektno razumem. Kada čujemo neku lepu latino pesmu, ja sam ta koja prevodi - rekla je ona. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija