• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2023

12:47

VELIKA ŠANSA ZA MLADE TALENTOVANE LJUDE! Počele prijave za "Youth fest"

Promo

Kultura

VELIKA ŠANSA ZA MLADE TALENTOVANE LJUDE! Počele prijave za "Youth fest"

Podeli vest

Najveća i jedinstvena manifestacija "Youth fest", namenjena je mladima u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda

Kancelarija za mlade Grada Beograda i "Srbija je zed - Zworld" pozivaju mlade da se prijave na audiciju za "Youth stars" i dobiju šansu da nastupaju na "Belgrade youth" festu.

Najveća i jedinstvena manifestacija "Youth fest", namenjena je mladima u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i udruženja "Srbija je zed - Zworld", povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih biće održana 11. i 12. avgusta 2023. na Kalemegdanu. Ulaz na koncerte i svi festivalski programi biće besplatni.

Foto: Promo

Velika šansa za mlade

- "Youth fest" je manifestacija edukativno-zabavnog karaktera i naša želja je da pored svih programa pružimo podršku i mladim talentima. Zato pozivamo sve mlade od 15 do 30 godina, koji vole da pevaju i misle da to rade dobro, da se prijave na konkurs za "Youth Stars" putem onlajn formulara na instagramu "srbijajezed_zworld". Audicija će biti održana prvog jula u 11 sati u Takovskoj ulici broj 8 u Dečijem kulturnom centru Beograd. Najbolji će imati priliku da nastupe na velikoj bini "Belgrade youth Festa" zajedno sa nekim od naših najvećih zvezda. Do tada će produkcija sa njima predano raditi na izboru pesama, pevanju, interpretaciji, koreografiji i odabiru kostima - kaže Nikola Lazić, ispred "Youth Festa".

Festival će biti održan na Donjem gradu na Kalemegdanu, a sadržaj će biti podeljen na zone. "Youth stage" - bina na kojoj će nastupati neke od naših najvećih muzičkih zvezda i "Youth village" - edukativno zabavni program podeljen u 10 tematskih zona osmišljenih u skladu sa Nacionalnom strategijom za mlade Republike Srbije. Tematske zone biće: eko, IT, međugeneracijska, kultura i tradicija, sport, zdravlje, bezbednost, zabava, čil, mladi i turizam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija