• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

28.06.2023

13:22

Vesna Čipčić udaje ćerku! Zvala Dejana Jevđića da svira na svadbi!

Branko Pantelić, Zoran Sinko

Kultura

Vesna Čipčić udaje ćerku! Zvala Dejana Jevđića da svira na svadbi!

Podeli vest

Glumica voli proslave i velika želja joj je bila da se uključi u organizaciju, posebno za muziku. Odmah je rekla da želi trubače i da će angažovati Dejana Jevđića.

Vesna Čipčić pozvala je trubača Dejana Jevđića da svira na svadbi njene ćerke Anje Alač!

Legendarna glumica, koja je slavu stekla ulogom Šurdine žene u seriji "Vruć vetar", uveliko organizuje veliko slavlje za svoju ćerku i zeta, arhitektu Andreja Josifovskog.

- Anja i Andrej su se "tajno" venčali u aprilu u opštini u Beogradu. Svečanom činu su prisustvovali samo kumovi i članovi najbliže porodice. Tada nisu hteli da organizuju veliko svadbeno veselje, već su odlučili da to bude na leto kako bi imali vremena da sve lepo organizuju. E, tu se uključila Vesna! Ona voli proslave i velika želja joj je bila da se uključi u organizaciju, posebno za muziku. Odmah je rekla da želi trubače i da će angažovati Dejana Jevđića - priča naš izvor za Informer i otkriva zbog čega se Čipčićeva odlučila baš za njega:

Foto: Anja Alač sa suprugom Andrejem Josifovskim

 

- Poznaju se dugo i Dejan je već nekoliko puta svirao kod Vesne na porodičnim slavljima. Ona baš voli trubače, a Jevđić je jedan od naših najboljih, sa svojim orkestrom osvojio je tri Zlatne trube u Guči! Vesna zna da Jevđić pravi odličnu atmosferu, da je vrhunski poznavalac svog posla i da je provod s njim zagarantovan. Anja i Andrej su se obradovali kada im je Vesna rekla da će, pored benda, goste uveseljavati i Dejan Jevđić.

Foto: Vesna Čipčić

 

Na Anjinoj svadbi biće mnogo gostiju, među kojima i kolege sa klase.

- Glumu je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a u njenoj klasi bili su oni koji su danas uspešni glumci. Sa svima se i dalje druži, tako da će na svadbu, između ostalih, doći i Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Nina Janković, Ivan Mihailović, kao i Miloš Biković, sa kojim se Anja zabavljala tokom studija! - priča naš izvor za Informer i dodaje da najpopularniji srpski glumac tek treba da potvrdi dolazak:

- Biković se nalazi u Rusiji, gde uveliko snima novi film. Ukoliko uspe da uklopi sve obaveze, sigurno će sa devojkom Ivanom Malić doći na svadbu. Miloš i Anja su svih ovih godina ostali u dobrim odnosima jer se cela njihova klasa često okuplja, odlazi na zajedničke večere i zimovanja...

Foto: Miloš Biković

 

Anja Alač i Andrej Josifovski počeli su da se zabavljaju pre dve i po godine, a glumica je ubrzo zatrudnela. Porodila se u septembru 2021. i na svet donela dečaka, kome su dali ime Aleksej.

 

Zaprosio je na sceni

Andrej Josifovski je Anju Alač zaprosio u decembru 2021. godine, i to na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Kada je Anja završila predstavu, Andrej se popeo na scenu i zaprosio je pred publikom. Ona je kao iz topa rekla "da", nakon čega je usledio gromoglasan aplauz i njihov poljubac.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija