• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.07.2023

13:27

Lepa glumica se skinula, pa pozirala na jahti! Niko nije ostao ravnodušan na njene obline!

printscreen

Kultura

Lepa glumica se skinula, pa pozirala na jahti! Niko nije ostao ravnodušan na njene obline!

Podeli vest

Glumica Marina Ćosić otišla je na more odakle se oglasila provokativnim slikama sa jahte.

Njeni pratioci su mogli da uživaju u pogledu na more, a glumica je pozirala u kupaćem kostimu, pa još podigla jednu nogu. 

Marina Ćosić je podelila fotografiju,  pokazala je svog supruga dok ju je on čvrsto grlio, a osmeh nisu skidali sa lica.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, popularna glumica se porodila u januaru 2021. godine, kada je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Sofija.

Foto: printscreen

 

Sa suprugom je imala venčanje, na koje su doveli lažnog matičara. Par je 2020. godine napravio intimnu ceremoniju, a Marina se tada i verila i udala u istom danu, kako je i sama napisala, ne znajući da je čeka romantično iznenađenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija