• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.08.2023

18:49

(FOTO) Retro dom glumice Marije Vicković! Potkrovlje koje budi uspomene na neka prošla vremena!

Instagram/printscreen

Kultura

(FOTO) Retro dom glumice Marije Vicković! Potkrovlje koje budi uspomene na neka prošla vremena!

Podeli vest

Iako je privatni život glumice Marije Vicković velika misterija, pratioce na Instagramu ponekad pusti da zavire u njen stan u jednom potkrovlju.

Taj kutak deli sa ljubimcem, maltezerom po imenu Luce, koja joj često pravi društvo i na fotografijama.

Prostor u kome provodi najviše vremena Marija je uredila po sopstvenim pravilima. Ništa pretenciozno, već ukusno, komforno i toplo. Dalo bi se zaključiti da su glavni ukrasi enterijera muzički instrumenti, preciznije klavir i gitara koje povremeno zasvira.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Tu ljubav nasledila je od majke Ljiljane, bivše profesorke muzičkog. Jednom prilikom za "Hello" je otkrila da joj mama nije predavala dok je pohađala gimnaziju u Podgorici, jer su bile u različitim smenama:

Foto: Instagram/printscreen

 

 

- Iako je u penziji više od deset godina, nije se mnogo promenila. Kada sam od prijateljice dobila na poklon gramofon, zamolila sam je da mi pozajmi neke ploče. Dok je birala šta će mi pokloniti propitivala me je: "Evo, daću ti Mocarta. Ti, Marija, znaš šta je Rekvijem?"

Gramofon je još tu, a na njemu se osim klasike vrti i džez. Majls Dejvis, recimo. Nema tog kompakt-diska koji može da zameni zvuk vinila...

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Na policama iznad klavira vidimo mnoštvo knjiga, pa se može pretpostaviti da je, uz muziku, čitanje omiljeni hobi lepe glumice, koja ovog leta armiji fanova na Instagramu šalje razglednice sa Šolte.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Podsetimo, Marija Vicković zvezda je komične serije "Radio Mileva", u kojoj igra sa legendarnom Olgom Odanović. U dogodovštinama majke i ćerke uživamo svake večeri i toliko su simpatične da mnogi gledaju i reprizu. Harizmatična glumica rođena je u Podgorici, živela je u Americi, ali je dom svila u Beogradu, za koji je i srcem i poslom najviše vezana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija