• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / J. V.

23.08.2023

09:40

Po ovome ste poznati u celom svetu! Bajaga na "Roštiljijadi" priznao da srpski rok još uvek živi!

ATAIMAGES/privatna arhiva

Kultura

Po ovome ste poznati u celom svetu! Bajaga na "Roštiljijadi" priznao da srpski rok još uvek živi!

Podeli vest

Drugo veče "Roštiljijade" u Leskovcu bilo je rezervisano za koncert Momčila Bajagića Bajage i instruktora koji su svojim hitovima iz nekih lepših vremena podsetili publiku da srpski rok još uvek živi.

Bajaga i instruktori koncert su započeli pesmom "Sa druge strane jastuka”, a potom su se ređali hitovi kao što su "Muzika na struju", "Plafi safir", “Od bižuterije do ćilibara”, “Ja moram da pijem da zaboravim”, “Život je nekad siv nekad žut” a posebu ovaciju publike izazvala je numera “Verujem, ne verujem”, kao i legendarna pesma “Zažmuri”.

Foto: Privatna arhiva

 

- Nastupam u Leskovcu ponovo posle 13 godina, a prvi put na "Roštiljijadi", manifestacija po kojoj ste poznati u celom svetu. Na koncertu ćemo još jednom dokazati da srpski rok još uvek živi - rekao je Bajaga.

Foto: Privatna arhiva

 

Bajagini instruktori i on sledeće godine proslaviće 40 godina na muzičkoj sceni, a tim povodom Momčilo je najavio i novi album.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija