• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

26.08.2023

10:00

Nova serija "Srce mafije" će pokoriti Balkan: Samo na Happy televiziji doživite nadmoćni osećaj adrenalina i životne drame

Promo

Kultura

Nova serija "Srce mafije" će pokoriti Balkan: Samo na Happy televiziji doživite nadmoćni osećaj adrenalina i životne drame

Podeli vest

Autor serije je legendarni Raci Sasmaz koji je stvorio seriju „Dolina vukova“. Tematika je slična kao i dosta glumaca, pa će publika koja je obožavala Dolinu voleti i njen svojevrsni nastavak. Oktaj Kajanarca, koji je i u Dolini vukova igrao jednu od glavnih uloga, ovde je vodeći glumac.

Ovo je priča o Hızıru, jednom od najjačih članova lanca šverca oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa celog lanca, dok u isto vreme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom porodicom.

Hızır želi biti u središtu sveta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i ćerke. Dok tu balansira pokušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cele porodice. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema. Iako je porodičan čovek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Merjem i ljubavnice.

To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika porodica mu ništa ne olakšava. İlijas, Hızırov brat, i nećakinja Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem.

İlyas je u vezi sa ćerkom Unala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata, a kojeg je on odgajio kao svog, radi kao dupli agent. Omer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša. I dok se Hızır penje ka vrhu mafije, pokušava zaštititi svoju veliku porodicu. Međutim, to neće biti nimalo lako.

Ovo je priča o Hiziru, jednom od najjačih članova bande koja švercuje oružje. Posle nekog vremena, on postaje šef ove bande i pokušava da upravlja svojim odnosom sa mafijom, vladom i porodicom. Hizir želi da bude u centru pažnje svih žena u njegovom životu; majci, ženi, ćerki i devojci. Veliku važnost pridaje i bratu, sinu, nećaku i ostalim članovima porodice; on je za njih „očeva figura”…

S jedne strane, Hizir pokušava da održi porodicu na okupu i održi ravnotežu, a sa druge strane pokušava da preživi, a da ne mora da donese odluku između svoje supruge Merjem i njegove ljubavnica. Hizirova velika porodica ima neprestane probleme.

Iljas, Hizirov brat, i njegova rođaka Hatidže, koju on naziva svojim poverenikom, znali su za aferu od početka. Međutim, niko od njih nije rekao Merjem za to. Iljas je u vezi sa poćerkom Unala, koji je Hizirov neprijatelj. Sin Hizirovog pokojnog brata, Alparslan, koga je Hizir odgajao kao sopstvenog sina, zapravo deluje kao dvostruki agent. A Hizirov sin Omer se ponaša kao nasilnik u školi, prateći stope svog oca. Dok se Hızır penje na vrh mafijaškog sveta, pokušava da zaštiti svoju porodicu, ali to neće biti lako kako on misli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija