• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2023

14:28

"Nisam mogao da podnesem pobačaje!" Petar Božović progovorio o bivšoj supruzi i braku: "Lepa, putena, Ruskinja!"

Z.G.

Kultura

"Nisam mogao da podnesem pobačaje!" Petar Božović progovorio o bivšoj supruzi i braku: "Lepa, putena, Ruskinja!"

Podeli vest

Glumac je priznao zašto njihov brak nije uspeo.

Petar Božović važi za jednog od najcenjenijih glumaca na našim prostorima. Poznat po britkom jeziku i jakim izjavama, nikad se nije libio da javno govori o svom slikovitom životu, koji je imao mnogo teških trenutaka.

U jednom od mnogobrojnih iskrenih intervjua, Petar Božović je između ostalog otkrio zašto se razveo od supruge, glumice Marine Koljubajeve, koja je preminula 2004. godine.

Foto: Zoran Sinko

 

- Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu - rekao je glumac svojevremeno u intervjuu za "Mondo".

Par godina nakon njene smrti glumac je bio nešto opširniji.

- Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji "Neven", a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo - rekao je svojevremeno glumac za magazin "Stori".

Marina Koljubajeva je rođena 1950. godine, a preminula je 2004. godine. Studirala je na beogradskoj Akademiji za pozorište, film i televiziju u klasi Milenka Maričića, piše "Jugopapir" , a publici je privukla pažnju u ostvarenjima "Vaga za tačno merenje", "Šta se zgodi kad se ljubav rodi", "Višnja na Tašmajdanu" , dok je svoju karijeru počela deceniju ranije pre nego što se proslavila, u TV seriji za decu "Neven" . Mnogi su joj predviđaju sjajnu karijeru, budući da je sa 23 godine, dok je bila student, dobijala uloge u pozorištu, te je igrala i nekoliko komada u "Ateljeu 212" . Njena lepota je zaista bila neverovatna, a mnogi muškarci su je želeli samo za sebe.

Inače, Božović i Koljubajeva su tokom braka dobili sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju, koja ga je učinila neizmerno srećnim.

Božović je nakon Marinine smrti ponovo stao pred oltar 2012. godine, sa suprugom Snežanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Da nije tužno, bilo bi smešno! Bori Čorbi zabranjuju nastup usred Srbije
Estrada

Da nije tužno, bilo bi smešno! Bori Čorbi zabranjuju nastup usred Srbije

Kultna grupa "Riblja Čorba" na čelu sa svojim frontmenom Borisavom Borom Đorđevićem suočava se poslednjih dana s bizarnom situacijom u kojoj jedna politička stranka traži zabranu njihovog nastupa jer, kako tvrde, članovi sastava veličaju ratne zločince. Sve ne bi bilo tako čudno, da se ne traži zabrana njihovog nastupa u Srbiji, preciznije u Prijepolju.

25.08.2023

14:22

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija