• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ana Stanojević

28.08.2023

06:20

"Brak preporučujem svima, ali se meni život promenio", Anđela Jovanović progovorila o zajednici sa Dudašem

Miloš Rafailović

Kultura

"Brak preporučujem svima, ali se meni život promenio", Anđela Jovanović progovorila o zajednici sa Dudašem

Podeli vest

Glumica Anđela Jovanović pojavila se danas na konferenciji za novinare povodom 500-og igranja predstave "Hotel 88", a ovo je bila i prilika da prvi put progovori o venčanju sa atletičarom Mihailom Dudašom za kojeg se udala 17. juna ove godine.

Anđela je novnarima najpre otkrila kako joj je u braku i da li joj prija novi život:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Da, definitivno mi prija. Lepo je u braku i preporučujem svima - kazala je raspoložena glumica koja priznaje da joj se život promenio: 

- Meni jeste. Obično moji prijatelji govore da se ništa ne menja. I u suštini ništa se ne menja nešto znatno, ali postoji neki dodatni sloj, neka težina i posvećenost je veća. Nekako smo sada porodica prava, tako da meni je lepše nego što mi je bilo kada smo bili u vezi.

Foto: Instagram prntscreen/_blejzmodesti

 

 

Glumica je sada otkrila da su se njen suprug i ona odmah pronašli i da je bilo jasno da će to biti velika ljubav:

- Mi smo od samog starta, zapravo krenuli smo veoma brzo zajedno da živimo i nekako smo veoma brzo obavili jako važne razgovore. I vrlo brzo smo se prepoznali. 

Novinarsku ekipu zanimalo je kako su se njeni roditelji navikli da je sada udata žena: 

- To morate njih da pitate.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Anđela s kolegom Andrijom Kuzmanovićem u predstavi "Hotel 88"

 

S obzirom na to da je poznato da očevi teško podnose udaju ćerki, nas je zanimalo kako je glumac Dragan Jovanović prihvatio zeta:

- Divno je prihvatio zeta, od samog starta kad su se upoznali. Prvo Dragan je pratio Mihailova takmičenja. Svako ko je gledao Mihaila, posebno uživo, može da vidi da dečko ima vatreno srce, tako da su se odmah zbližili, sa celom mojom porodicom se zbližio. Iskreno, meni je to bilo veoma važno, ja mnogo poštujem i volim njegove roditelje. Ako su normalne te prve porodice i ako nema nekih većih problema, mislim da su druge te porodice samo proširenje te primarne - kazala je Anđela.

O čemu je još govorila ćerka glumačkog para Branke Pujić i Dragana Jovanovića, pogledajte u snimku ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke
Politika

Jovanov otkrio bruku poslanika Nebojše Novakovića: Pred strancima ogovara Srbiju, ali i šefa svoje stranke

Šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov reagovao je na izlaganje narodnog poslanika Demokratske stranke Nebojše Novakovića, i rekao da je uveren da je Novaković lično bio veoma pogođen onim delom ekspozea u kojem je mandatar Miloš Vučević govorio o otklonu od jugoslovenstva i jugonostalgije, što ga je navelo da prilično jadno reaguje i pokuša lično da diskredituje Vučevića.

01.05.2024

19:54

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15