• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Kurir

13.09.2023

19:54

Bačena bomba na kuću Jelene Tinske!

Miloš Rafailović

Kultura

Bačena bomba na kuću Jelene Tinske!

Podeli vest

Glumica Jelena Tinska doživela je veliki šok kada je eksplodirala eksplozivna naprava u njenoj kući

Kako se saznaje, glumica Tinska suočila se sa velikim šokom, kada joj je tokom naizgled mirne noći bačena u dvorište eksplozivna naprava.

Da situacija bude još bizarnija, to se desilo čak dva puta.

Glumica se oglasila i otkrila detalje.

- Mi smo pred dve godine kupili kuću u Debeljači. Ja sam borac za prava životinja i vrlo često ja pišem javno svoje primedbe koje se odnose na zaštitu životinja. Skoro se ovde desio jeda incident, neko je jednoj maloj kuci otkrio rep i ja sam naravno zvala veterinara. Ja već neko vreme sumnjam na jednu osobu. Može se reći da smetam ostalim stanovnicima iz opštine, jer imam drugačije poglede na svet - počela je Jelena izlaganje:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Bacili su mi u dvorište ručno izrađenu eksplozivnu napravu i iskreno sumnjam na jednog počinioca. Ovde uveče ne može da se živi od vatrometa i petardi. Ja sam sedela kući i gledala film s unucima i uletelo je nešto strašno u dvorište. Od velike trave nismo mogli videti šta je u pitanju. Da je naprava bila bačena samo malo više ka vešu, koji se sušio u dvorištu, cela kuća bi se zapalila. Dva dana kasnije su mi opet bacili napravu i onda sam pozvala policiju. Rekli su da će sve preneti tužiocu i da će od sada patrolirati njihova ekipa, od tada se nisu dešavale ovakve situacija. Iskreno se nadam da će pronaći počinioca - rekla je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 7 meseci

to samo bolesnici mogu za njih je samo celija dok ne crknu....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija