• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

09:52

Serija o kriznim i talačkim situacijama u Srbiji poslednjih 20 godina: Stiže "Tunel" sa Lazarom Ristovskim (VIDEO)

printscreen/Informer

Kultura

Serija o kriznim i talačkim situacijama u Srbiji poslednjih 20 godina: Stiže "Tunel" sa Lazarom Ristovskim (VIDEO)

Podeli vest

Serija "Tunel", reditelja Petra Ristovskog, stiže 11. novembra 2023. na SUPERSTAR TV!

Posle skoro sedam godina od ideje, serija "Tunel“, reditelja Petra Ristovskog, biće premijerno prikazana 11.11.2023. godine na televiziji Superstar.

Cela serija je inspirisana stvarnim ličnostima, kriznim i talačkim situacijama koje su se desile u Srbiji u proteklih 20 godina.

Priča prati rad i privatne živote grupe za pregovore Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koja kroz svaku epizodu ima pred sobom novog počinioca kome pokušavaju da pomognu.

 

 

- Radeći na jednom drugom scenariju, tokom konsultacija u specijalnim jedinicama, upoznao sam čoveka na osnovu čijeg iskustva je i nastala ova serija. Njegovi slučajevi i privatni život, koje mi je ispričao u svega pola sata, bili su dovoljna inspiracija da započnemo pripreme za "Tunel" - izjavio je jednom prilikom reditelj serije Petar Ristovski.

On je naveo da serija prati 11 slučajeva, iako ima 12 epizoda, jer će jedan, najkompleksiji, biti prikazan u dve epizode.

U ekipi od čak 150 glumaca igra velika plejada umetnika poput Lazara Ristovskog, Danice Ristovski, Miloša Timotijevića, Minje Peković, ali i glumaca čije vreme zasigurno tek dolazi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Serija je toliko autentična, počevši od lokacija, preko scenografije, do kostima da sam često imao osećaj, kada sam se vraćao sa snimanja, da uopšte nisam glumio već da sam samo reagovao na situacije – naveo je glumac Miloš Đorđević, govoreći o radu na seriji koja je puna “pucnjave i krvi".

Autorsku ekipu pored reditelja Petra Ristovskog čine i Vladimir Ćosić, scenarista, direktori fotografije Goran Volarević, Maja Radošević, i Marko Milovanović, scenografi Željko Antović i Ljubica Petrović, kostimograf Veliborka Brankov, maskerka Dušica Vuksanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, kao i montažeri Miodrag Cicović i Aleksandar Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija