• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

03.11.2023

13:30

Da li ga prepoznajete? Baća sa krestom na glavi kao varvarin! "Dva sata mi prave frizuru svakog dana" (FOTO)

Informer

Kultura

Da li ga prepoznajete? Baća sa krestom na glavi kao varvarin! "Dva sata mi prave frizuru svakog dana" (FOTO)

Podeli vest

Miodrag Radonjić uveliko snima prvi srpski postapokaliptični film, a publika će ga videti u do sada neviđenom izdanju.

U filmu "Volja sinovljeva" igram varvarina, a frizuru mi svakog dana prave po dva sata, kaže Miodrag Radonjić. Poznati glumac, koji je publiku osvojio ulogom Baće u "Južnom vetru", pridružio se ekipi prvog domaćeg postapokaliptičnog filma. 

Ambijent, scenografija i kostimi umnogome podsećaju na čuveni serijal o "Pobesnelom Maksu", a Baća kaže da filmska ekipa svakog dana utroši mnogo vremena na pripremu svega toga pred snimanje.

- U filmu igram lika koji se zove Barjaktar. On je ratnik, varvarin koji pokušava da dođe do neke svoje lične pravde. Ne mogu još da otkrivam o čemu se radi jer nije vreme za to. Drago mi je što sam deo ovog projekta. Pohvalio bih sektor šminke i kostima. Potrebno je dva sata da mi naprave frizuru i šminku, a na kraju snimanja potrošim još 45 minuta da mi sve to skinu - otkriva glumac za Informer i dodaje da rad na ovom filmu nije nimalo jednostavan:

Foto: Nemanja Miščević

Miodrag Radonjić na snimanju filma "Volja sinovljeva"

- Zasad sve ide odlično. Inspirativno je snimati u ruralnim predelima i lokacijama poput kamenoloma. Trenutno snimamo na Fruškoj Gori. Priroda je prelepa, ali ume da bude veoma naporno, hladno i da duva vetar, naročito u četiri ujutru kada se okupljamo za snimanje.

Radonjić kaže i da je veliki fan filmova o "Pobesnelom Maksu" i nada se da će "Volja sinovljeva" imati bar jednaku popularnost u Srbiji:

- Gledao sam sve delove "Pobesnelog Maksa" sa Melom Gibsonom, a i ovaj novi sa Tomom Hardijem. Mnogi vole taj žanr i nadam se da će ovaj film imati veliki uspeh kod nas i da će vladati veliko interesovanje kada bude došao u bioskope.

Producent filma Miloš Avramović kaže da publika može očekivati i istoimenu seriju.

Foto: Nemanja Miščević

Producent filma Miloš Avramović

- Uporedo sa filmom snimamo i seriju koja će imati osam epizoda. Snimanje će trajati desetak nedelja. Reditelj je Nemanja Ćeranić, a ja ću, osim što sam producent, režirati i jednu epizodu serije. Drago mi je što sam se priključio ovom projektu i što ponovo radim sa mladim i talentovanim ljudima. Cela ekipa daje sve od sebe da ovo bude nešto što do sada nije viđeno kod nas - kaže Avramović za Informer.

Premijera filma "Volja sinovljeva" biće održana na jesen sledeće godine, a nakon toga biće emitovana i serija. Pored Miodraga, ostale uloge igraju Žarko Laušević, Svetozar Cvetković, Igor i Petar Benčina, Marta Bjelica, Jovo Maksić, Zlatan Vidović i Anđela Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija