• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stanković

05.11.2023

11:38

Slavlje u domu Danice Crnogorčević! Etno pevačica i njen suprug podelili predivne vesti  - čestitke pljušte sa svih strana!

prntscreen/crnogorcevic_ivan

Kultura

Slavlje u domu Danice Crnogorčević! Etno pevačica i njen suprug podelili predivne vesti - čestitke pljušte sa svih strana!

Podeli vest

Pevačica etno i duhovne muzike Danica Crnogorčević danas proslavlja svoj trideseti rođendan.

Danica Crnogorčević je pevačica etno i duhovne muzike, najpoznatija po pesmi "Veseli se, srpski rode", koja se peva i na litijama i na proslavama sportskih uspeha. 

Njoj je danas rođendan, a među prvima joj je čestitao njen suprug, uz reči: "Mojoj ženi divan dan".  

Foto: printscreen

 

Danica Crnogorčević rođena je u Baru 1993. godine, a devojačko prezime joj je Nikić. Udata je za Ivana Crnogorčevića, đakona Crkve Svetog Đorđa pod Goricom u Podgorici i imaju četvoro dece.

Proslavljena pevačica porodila se u avgustu ove godine i na svet donela sina, četvrto dete, kojem su njen suprug Ivan i ona dali ime Sava.

Srećne vesti sa javnošću tada je podelio upravo pevačicin suprug, sveštenik Ivan Crnogorčević koji je ekskluzivno za Informer opisao neizvesne protekle dane koji su se, zahvaljujući molitvama, završili rođenjem njihovog četvrtog deteta.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Za život Srpske" odjekuje do večnosti! Danica Crnogorčević otkrila kada će biti premijera: "To je kompletno delo mog supruga"
Kultura

"Za život Srpske" odjekuje do večnosti! Danica Crnogorčević otkrila kada će biti premijera: "To je kompletno delo mog supruga"

Ne bih se složila sa pesimistima koji smatraju da se naš narod odrekao svetosavskog puta. Ima u našem narodu jedna izreka koja ilustruje nadu u to da se koren ne može zatreti i koja kaže : „Gde je vrelo, tu će i kapati“. Tako i mi možemo da vidimo kako se među mladima ponovo rađa slobodarski duh njihovih predaka i vera pravoslavna koja leži u osnovi zaveta Svetog Save.

22.10.2023

18:11

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija