• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I. Grk - K. Ćaćić

20.11.2023

14:07

Vesna Trivalić grca u suzama na Lauševoj sahrani: Glumica jedva hoda od bola

Informer

Kultura

Vesna Trivalić grca u suzama na Lauševoj sahrani: Glumica jedva hoda od bola

Podeli vest

Ispraćaj na večni počinak Žarka Lauševićča okupio je veliki broj poznatih ličnosti koji su u neverici zbog njegovog odlaska, a glumica Vesna Trivalić na Novo groblje stigla je vidno potršena i jedva je hodala od bola.

Vesna je hodala držeći pod ruku svog supruga i glumca Irfana Mensura i grcala je u suzama vidno potrešena. Glumici je bilo loše i tokom komemoracije i izvesno je da je bila veoma bliska sa Žarkom. 

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Vesna Trivalić i Žarko zajedno su igrali u kultnom filmu "Oktobarfest" koji je snimljen još 1987. godine, a radili su zajedno u pozorištu, te je jasno zbog čega je glumicu pogodila smrt kolege.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Veliki broj prijatelja, kolega i poštovalaca izjaviulo je saučešće porodici u kapeli na Novom groblju, među kojima Predrag Miki ManojlovićMilan Marić, Irfan Mensur, Andrija Milošević, radoš i Nedeljko Bajić, Viktor Savić, Marija Vicković i mnogi drugi.

Foto: Foto Ines Grk

 

 

Podsetimo, Žarko Laušević rođen je 19. januara 1960. na Cetinju, a glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1982. godine, kada postaje i član Jugoslavenskog dramskog kazališta. Na filmu je debitovao 1982. godine, ulogom u filmu "Progon". Takođe, ostvario je značajne uloge u filmovima "Savamala" i "Direktan prenos".

Vrlo brzo je dobio jednu od glavnih uloga u TV seriji "Sivi dom" (1984), koja mu je donela veliku popularnost.

Nakon toga, igrao je uloge u više od dvadeset filmova i televizijskih serija, među kojima su: "Šmeker" (1985), "Svečana obaveza" (TV) (1986), "Dogodilo se na današnji dan" (1987), "Oficir s ružom" (1987), "Braća po materi" (1988), "Boj na Kosovu" (1989), "Original falsifikata" (1991), "Bolje od bekstva" (1993), "Kaži zašto me ostavi" (1993), "Nož" (1999).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija