• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.12.2023

12:53

Serija „Toma“ premijerno na Superstar kanalu!

Aleksandar Kujučev

Kultura

Serija „Toma“ premijerno na Superstar kanalu!

Podeli vest

Novi delovi iz života našeg najvećeg boema.

Nakon velikog uspeha filma o jednom od najvećih boema sa ovih prostora, Tomi Zdravkoviću, Telekom Srbija predstavlja seriju „Toma“ koja će se od subote, 23. decembra, premijerno emitovati na Superstar kanalu. Već od ovog vikenda, subotom i nedeljom od 21 čas, publika će imati priliku da kroz 8 epizoda sazna nove delove i pojedinosti iz Tominog života.

Foto: Aleksandar Kujučev

 

Biografska serija, rađena u saradnji sa Minacord produkcijom, predstavlja priču o čoveku koga ne
pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši. Kroz seriju, gledaoci će moći da upoznaju impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, ali i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom pisanja tekstova i komponovanja velikih hitova, kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Foto: Aleksandar Kujučev

 

Pored Tome, kroz seriju pratićemo i živote poznatih umetnika tog vremena poput Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i Silvane Armenulić. Glumac Milan Marić tumači naslovnu ulogu, dok u seriji glume i Tamara Dragičević, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Marko Janketić, Ivan Zekić, Srđan Todorović, Olivera Bacić, Denis Murić, Vukota Brajović, Lazar Sakan, Vojin Ćetković, Đorđe Stojković, Iva Ilinčić, Tamara Šustić, Milena Radulović, Paulina Manov, Vaja Dujović i mnogi drugi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija