• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Saša Kostić

11.01.2024

14:04

"Zbog uloge Džeja smršao sam 20 kilograma" Husa Bit strit o ulozi Ramadanovskog u filmu "Nedelja" (VIDEO)

Zoran Sinko

Kultura

"Zbog uloge Džeja smršao sam 20 kilograma" Husa Bit strit o ulozi Ramadanovskog u filmu "Nedelja" (VIDEO)

Podeli vest

Slavni denser i kantautor progovorio je ulozi u najiščekivanijem ostvarenju godine!

Husein Alijević, poznatiji kao Husa, dobio je ulogu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog u filmu o njegovom životu, "Nedelja".

Pevač i kompozitor se pojavio na danas održanoj konferenciji za štampu i pred okupljenim medijima, među kojima je bio i Informer, progovorio je o ulozi u najiščekivanijem ostvarenju godine.

Foto: Zoran Sinko

 

- Džej je mnogo uticao na moj život. Momenat kada su me pozvali i pitali da li mi je zanimljivo da otelotvorim njega na filmu znao sam da se vraćam na velika vrata, te postajem dostupan svima. Osećam ogroman dug prema njemu, jer me je kao klinca stavio pored sebe da đuskam zajedno sa njim. Čovek je mene zadužio i iz tog razloga sam odgovorio na poziv. S druge strane, ovo je prilika da ljudima pokažem šta sve nudim. Zbog uloge sam smršao 20 kilograma jer ostvarenje nije fikcija i oslanja se na stvaran život - kaže Husa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija