• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2024

11:43

Informer vas vodi u bisokop! Evo kako da osvojite karte za hit blokbaster! (VIDEO)

BLITZ film

Kultura

Informer vas vodi u bisokop! Evo kako da osvojite karte za hit blokbaster! (VIDEO)

Podeli vest

Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba.

Samo par dana nakon premijere u Americi, 17. aprila premijerno će u Beogradu biti prikazan dugoočekivani blokbaster "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj", koji je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda. Film će od 18. aprila biti na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije.

Informer vernim čitaocima deli 3x2 karte za projekciju koja će biti održana 18. 4. u CineStar-u (Ada mall).

Sve što treba da uradite je da se javite na broj redakcije  011/6555-261 i ostavite ime, prezime i kontakt telefon. Samo oni najbrži osvojiće vredne ulaznice.

Foto: BLITZ film

Poster filma

"Građanski rat", čija se radnja odvija u SAD-u u ne tako dalekoj budućnosti, izazvao je snažne reakcije filmske kritike i malobrojne publike koja je imala prilike da ga pogleda do sada, pružajući gledaocima šokantno i upečatljivo iskustvo kroz pogled na događaje koji su realno mogući u budućnosti. Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom muyikom i impresivnom glumačkom postavom koju čine dobitnica Zlatnog globusa Kirsten Danst, zvezda "Narkosa" Vagner Moura, Stiven MekKinli Henderson, Nik Oferman, Džesi Plemons i Kejli Speni.

 

 

Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju. 

Foto: BLITZ film

Scena iz filma Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj

"Građanski rat" istražuje duboke podele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, ali i proročansku viziju budućnosti. Sa budžetom od 75 miliona dolara, film "Građanski rat" reditelja Aleksa Garlanda, poznatog po filmovima "Ex Machina" i "Uništenje", je najskuplji film producentske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcione scene, najbolji doživljaj je film gledati na velikom platnu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija