• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

20.06.2024

14:32

Saznajemo! Kijanu Rivs traži da mu se ove dve stvari obezbede kada dođe u Srbiju: Jedna ima veze sa Japanom

Beta/EPA

Kultura

Saznajemo! Kijanu Rivs traži da mu se ove dve stvari obezbede kada dođe u Srbiju: Jedna ima veze sa Japanom

Podeli vest

Kijanu Rivs bi za manje od nedelju dana trebalo da stigne u Srbiju sa svojim bendom.

Proslavljeni holivudski glumac Kijanu Rivs nastupiće sa svojim bendom Dogstar na Aresnal festu koji će od 27. do 29. juna biti održan u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu.

Sve je spremno za doček holivudske zvezde koji je popularnost stekao devedesetih godina ulogama u filmovima "Brzina" i "Matriks", a status jednog od najtraženijih glumaca učvrstio je u franšizi filmova o Džonu Viku.

Mnoge njegove planetarno popularne kolege važe za razmažene zvezde koje imaju veliku rajder listu zahteva koja im mora biti ispunjena kada gostuju u nekom gradu.

Foto: profimedia

 

To nije slučaj sa Rivsom koji je imao i više nego skromnu listu zahteva.

On je organizatorima tražio da njegovom bendu i njemu tokom nastupa na festivalu bude dostupno bezalkoholno pivo i sake (japanska rakija).

- Mislili smo da će tražiti ko zna šta jer je već decenijama jedna od najvećih svetskih zvezda. Međutim, totalno nas je razuverio u to. Tražio je mu obezbedimo bezalkoholno pivo i japansku rakiju sake. Njegov bend i on su bili veoma skromni u svojim zahtevima tako da neće biti nikakvih problema da im izađemo u susret - priča izvor za Informer.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Sake je tradicionalno japansko pirinčano piće, koje datira još iz 300. godine naše ere. Pravi se fermentacijom pirinča. U Japanu je nacionalno piće i često se poslužuje uz posebnu ceremoniju, gde se nežno zagreva u maloj zemljanoj posudi ili porculanskoj boci i pijucka iz male porculanske šoljice zvane sakazuki .

Alternativni rok bend Dogstar osnovan je 1991. godine i ima tri člana. Kijanu svira bas gitaru, Robert Mejlhaus bubnjeve, a Bret Domrouz gitaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija